Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/10/2023
Lifestyle Muzică

Programul complet al evenimentului Bazar de Cotroceni este aici

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Programul complet al evenimentului Bazar de Cotroceni este aici Share Programul complet al evenimentului Bazar de Cotroceni este aici
Programul complet al evenimentului Bazar de Cotroceni este aici


A 7-a ediție Bazar de Cotroceni are loc weekendul acesta, între 7 și 8 octombrie

Cel mai așteptat eveniment de promenadă din București, Bazar de Cotroceni, are loc weekendul acesta, pe 7 și 8 octombrie, în cartierul Cotroceni. Peste 180 de curți își vor deschide porțile și alte 50 de mici business-uri din cartier își întâmpină publicul cu meniuri și evenimente speciale. Printre artiștii confirmați se numără Simion Bogdan-Mihai & Lăutarii de Mătase, Bucharest Jazz Orchestra, Bad Boiler, Hot Club de Bucharest, concertele de muzică clasică parte din programul Classic Cotroceni și seria de DJ’s de la Sounds of Cotroceni: Hefe, DJ Grecescu, NotSoCommonDJ.

Programul complet al evenimentului Bazar de Cotroceni este aici

Printre cele mai așteptate momente ale acestei ediții sunt cu siguranță concertele, iar prima zi debutează cu Classic Cotroceni, de la ora 13.00, unde bursierii SoNoRo vor concerta în grădina frontală a casei de pe strada Dr. Joliot Curie 3, pentru un eveniment de muzică clasică care va continua până la ora 20.00. Din programul celor două zile fac parte și Bogdan Platy, Tudor Scripcariu, Ioana Calotă Philippide & Alexandru Philippide și formația Barter.

Programul complet al evenimentului Bazar de Cotroceni este aici

Începând cu ora 17.00, publicul este așteptat la Concert pe Garaj (str.Iatropol 20), să-i vadă pe Bad Boiler, El Madre & Sorin Sega și Temple Invisible. De la aceeași oră, iubitorii de jazz se întâlnesc pe Carol Davila 1, unde au ocazia să îi asculte pe Bucharest Jazz Orchestra și Biff, la Jazzy Cotrocerni. Pe Pasteur 12, Sounds of Cotroceni îi aduce pe Hefe, DJ Grecescu, NotSoCommonDJ. Aceștia vor completa agenda de sâmbătă și duminică, cu concerte live din “cartierul grădină” al Bucureștiului. Similar ediției din primăvară, evenimentele muzicale sunt susținute de Vodafone România, partenerul comunității.

Rămânem pe strada Pasteur, unde, la numărul 65 are loc Bazar de muzică în Cotroceni. Un yard sale dedicat pasionaților de muzică, cu o selecție impresionantă de viniluri, CD-uri și casete pline de istorie muzicală. De neratat sunt și evenimentele Garage Grooves (Pasteur 57), unde se va deschide pentru prima dată garajul Jack Daniel’s, precum și Retro Disco by Kicen (Pasteur 27).

Programul complet al evenimentului Bazar de Cotroceni este aici

Programul de duminică îi aduce începând cu ora 17.00 pe Funky Misfits, Simona Delegeanu și Simion Bogdan-Mihai & Lăutarii de mătase la Concert pe Garaj, iar de la ora 16.00, Serată muzicală pe aripi de parfum #AiciaStat va avea loc într-o casă ce va fi deschisă doar pentru o zi, în cadrul evenimentului. O șansă unică de a descoperi o vilă istorică cu un farmec atemporal și de a asculta muzică clasică într-un cadru inedit: casa în care a locuit cel care a adus parfumurile Coty în România.

Pentru cei mici, organizatorii au pregătit în ambele zile, spații speciale la Opera Center – NN Open Doors, cu activități educaționale, precum și cel mai amplu proiect de educație antreprenorială și financiară dedicat copiilor – Curtea micilor antreprenori, un spațiu susținut de George (BCR) și Școala de Bani, care va avea loc în curtea casei pe strada Dr. Frederic Joliot-Curie nr. 11. Programul este completat de workshop-uri de securitate cibernetică la Școala 150 și La Petite Bouffe, prin certSIGN, și o incursiune în lumea digitală, prin Fundația Vodafone, pe strada Lister 34.

Harta online a evenimentului poate fi consultată aici.

Programul complet al evenimentului Bazar de Cotroceni este aici

Bazar de Cotroceni este invitația de a descoperi comunitatea și cartierul – cu străzile sale boeme și aerul romantic – la pas, în plimbare. Traficul auto nu este blocat, întrucât rezidenții își continuă activitățile casnice pe perioada weekend-ului. Organizatorii încurajează astfel publicul să opteze pentru alte mijloace de transport, ca o formă de respect pentru toți participanții. Alternative pe care le încurajăm: metrou, bicicleta și trotineta.

Evenimentul Bazar de Cotroceni este organizat de Asociația Încotroceni și creat de comunitatea cartierului – locuitori și business-uri locale.

Ne găsiți aici:

Instagram: www.instagram.com/incotroceni/

Facebook: www.facebook.com/search/top?q=incotroceni

Website: www.incotroceni.ro

Programul complet al evenimentului Bazar de Cotroceni este aici

Despre Asociația Încotroceni – Oameni, Idei, Povești

Încotroceni este o asociație privată, fără scop patrimonial, non-profit, independentă, neguvernamentală şi apolitică, fondată în 2016. Scopul Incotroceni îl constituie dezvoltarea, promovarea şi sprijinirea comunității din cartierul Cotroceni și a identității acestuia, având în vedere ca direcții principale de acțiune promovarea social – cultural, arhitectură, urbanism și infrastructură a cartierului Cotroceni.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută