Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2023
Eat & Drink Viața Orașului

LA ŞOSEA | Burgeri buni în București?

Mădălina Lefter De Mădălina Lefter
Comentarii LA ŞOSEA | Burgeri buni în București? Share LA ŞOSEA | Burgeri buni în București?
Burgeri-buni-Bucuresti


Burgeri buni în București?

Cui nu-i place un burger bun?

Bucureștiul este cu siguranță o destinație culinară vibrantă, bogată în opțiuni gastronomice variate.

Între toate bucătăriile internaționale pe care le poți găsi aici, una dintre cele mai răspândite și savuroase alegeri rămâne fără doar și poate clasicul burger.

De la variantele tradiționale până la cele mai inovatoare combinații de ingrediente, orașul oferă numeroase locații unde se poate găsi câte ceva pentru fiecare gust.

Până la urmă, cui nu-i place un burger bun?

The Temple Social Pub

Burgeri-buni-Bucuresti-The-Temple-Social-Pub-001

Bulevardul Mărășești 71-73

The Temple este un loc emblematic în peisajul culinar bucureștean, pub-ul fiind deja consacrat pentru burgerii gustoși pe care îi găsești aici.

Cu ingrediente proaspete și de calitate superioară, burgerii din meniu atrag atenția nu doar datorită gustului, ci și denumirilor aparte, inspirate din seriale de notorietate.

Cum sună un burger „Casa Del Papel” – cu vită și brânză gouda; sau poate îți face cu ochiul „Game of Thrones” sau „Breaking Bad”?

Iar dacă ți-e greu să te decizi, n-ai decât să te întorci pentru a-i încerca pe toți. În ceea ce privește locația, decorul este unul vintage-retro, atmosfera este una intimă, personalul este amabil și prietenos, iar meniul de băuturi la fel de gustos.

În plus, la The Temple au loc adesea numeroase petreceri, concerte sau alte evenimente cool. P.S.: Să nu mai spunem că duminica găsești burgerii la 50% reducere…

Furgoneta Street Chefs

Burgeri-buni-Bucuresti

Strada Buzești 59 (și nu numai, au mai multe locații + îi găsești la diverse festivaluri)

Furgoneta este un concept care reușește să aducă un strop de autenticitate și nostalgie în lumea burgerilor din București.

Cu o idee inedită de food truck, această furgonetă transformă simpla servire de burgeri într-o experiență pe cinste.

Specialiștii din spatele Furgonetei pun un accent deosebit pe savoare și pe conservarea gustului autentic, lucru care poate fi observat cu ușurință la prima încercare a unui burger.

Astfel, fiecare burger este preparat cu atenție, iar ingredientele locale contribuie la crearea unor combinații inedite și delicioase – dă o fugă pe la ei și alege-ți favoritul – „Ăla cu capră”, „Ăla cu avocado” sau „Ăla clasic și bun” sunt doar câteva dintre opțiuni.

Vivo Fusion Food Bar

Burgeri-buni-Bucuresti

Calea Floreasca nr. 246

Vivo este destinația ideală pentru cei dornici să exploreze o gamă diversificată de arome și bucătării internaționale.

Aici, burgerii primesc o notă distinctă prin combinarea ingredientelor și tehnicilor de gătit provenite din culturi culinare variate. Poți alege dintre burgeri cu influențe turcești sau mediteraneene, toți pregătiți cu o atenție minuțioasă la detalii și ingrediente proaspete și naturale.

Locația îmbină designul industrial cu cel elegant, în timp ce vibe-ul este unul relaxat. Pe lângă locația din Floreasca, îi mai găsești în AFI Cotroceni și în Iași.

VacaMuuu

Burgeri-buni-Bucuresti

Calea Floreasca 111

Vacamuuu este un steak house de lux deja cunoscut în Capitală, având o tradiție ceva mai veche pe scena culinară bucureșteană.

Meniul celor de la Vacamuuu este unul ofertant, cuprinzând o selecție minuțioasă de preparate pe bază de carne, de la burgeri inediți la salate sau side dishes.

În plus, întrucât cei de la Vacamuuu au propriul măcelar, poți achiziționa chiar tu produse proaspete pe care să le asezonezi cu trufe, condimente sau brânzeturi premium, pentru care cu siguranță te vei întoarce.

Nu uita să treci și pe la:

Hygge Social Kitchen, Hard Rock Cafe, MOM sau, pentru cei mai buni veggie burgers, nu ezita să dai o fugă pe la Sara Green, Simbio sau Ergo.

Text de Mădălina Lefter | La Șosea | Eat & Drink

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută