Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2023
Artă & Cultură / Teatru

Premiera spectacolului ,,Ce vine după…”

Bianca Trifan De Bianca Trifan
Comentarii Premiera spectacolului ,,Ce vine după…” Share Premiera spectacolului ,,Ce vine după…”
Premiera spectacolului ,,Ce vine după...”
Ea – nebună
El – nebun dupa ea
O piesă explozivă, la propriu!
Piesa “Ce vine după…” de Mihai Ignat, continuă, într-un fel, poveștile de cuplu din “Crize” piesa care l-a consacrat pe autor ca pe unul dintre cei mai mari autori contemporani. “Crize” a primit premiul BBC și Uniter pentru cea mai bună piesă, fiind cea mai jucată piesă de Mihai Ignat.
“Ce vine după…” este împărțită în patru tablouri, iar umorul de situație este fin și replicile au o prospețime debordantă, frizând uneori absurdul în stilul filmelor lui Woody Allen.
Actorii din distribuție și-au pus în valoare fiecare nuanță punând cu umor și naturalețe amprenta personală. Regia deși pare, la prima vedere, minimalistă este încărcată de simboluri, coloana sonoră bine aleasă (regizorul fiind și student la Conservator anul trei) muzica vine în ajutorul textului, sugerând și anticipând ce va urma. Surpriza vine la premieră când prima parte muzicală va fi cântată live.
Vă așteptăm la un spectacol inedit, fin, care vă va face să vă gândiți după vizionare, care este rolul vostru în cuplu și dacă reușiți să vă ridicați la așteptările partenerului. Un spectacol despre iubire, singurătate și dezamăgiri.
Vă așteptăm cu drag, luni 2 octombrie, ora 19:00, Centrul Cultural Reduta din Brașov.
Distribuția: Silviu Dudescu și Iza Porumbu
Regia: Mihai Pîslaru
Producția: ARTIZ Theatre Company
Design Grafic: Sebastian Crăciun
Recuzită: Alexandru Georgescu
Rezevă-ți locurile chiar acum!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută