Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2023
Festival Muzică Viața Orașului

Brașovul a respirat folk!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Brașovul a respirat folk! Share Brașovul a respirat folk!
Brașovul a respirat folk!


Timp de trei seri, în ultimul weekend din luna august, Brașovul a respirat folk!

Epicentrul emoțiilor a fost Bastionul Țesătorilor din Brașov, o locație istorică superbă, care a oferit cadrul perfect pentru un eveniment cu muzica de suflet și poezie.

Festivalul Brașov Folk Festival, ajuns la cea de-a treia ediție și-a deschis porțile vineri, 25 august, cu recitalul tinerei și talentatei artiste 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐇𝐫𝐢𝐬𝐭𝐞𝐚. Au urmat binecunoscuții artiști 𝐓𝐢𝐭𝐮𝐬̦ 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧, 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐚̆𝐫𝐦𝐚̆𝐬̦𝐚𝐧 și 𝐌𝐢𝐫𝐜𝐞𝐚 𝐕𝐢𝐧𝐭𝐢𝐥𝐚̆, care au emoționat nu doar publicul, ci și pietrele și zidurile bastionului.

Brașovul a respirat folk!
Grupul OmBun

Cea de-a doua zi i-a adus pe scenă pe 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 𝐎𝐦 𝐁𝐮𝐧, 𝐂𝐥𝐚𝐮𝐝𝐢𝐚𝐒̦𝐞𝐫𝐝𝐚𝐧, 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐏𝐢𝐞𝐭𝐫𝐞𝐚𝐧𝐮 și 𝐋𝐚𝐮𝐫𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐮 𝐂𝐚𝐳𝐚𝐧. Festivalul de folk s-a încheiat duminică 27 august, cu recitalurile artiștilor 𝐅𝐨𝐥𝐤𝐓𝐰𝐨, 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐳𝐧𝐚, 𝐃𝐢𝐧𝐮 𝐎𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̦𝐮, 𝐄𝐦𝐞𝐫𝐢𝐜 𝐈𝐦𝐫𝐞 & 𝐑𝐨𝐣𝐞. În fiecare seară, ultima piesă interpretată pe scenă, de altfel și piesa de referință a respectivului artist folk, a fost cântată împreună cu ceilalți interpreți și chiar cu reprezentanți ai organizatorilor.

Brașovul a respirat folk!
Claudia Serdan

A prezentat Claudia Șerdan, tot ea înmânând și premiile. Cele trei personalități care au fost premiate cu ocazia festivalului pentru întreaga lor activitate și pentru contribuția lor la dezvoltarea culturii sunt 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐢𝐮, 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢 𝐃𝐮𝐦𝐢𝐭𝐫𝐚𝐬̦𝐜𝐮 și 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢𝐏𝐚𝐫𝐭𝐨𝐬̦.

Brașovul a respirat folk!

Publicul a fost extraordinar de cald, a cântat și și-a ovaționat artiștii favoriți, simțind din plin toată gama de emoții, transmise de acordurile de chitară, clapă și vioară sau de extraordinarele voci, care au împărțit, de pe scenă, crâmpeie din durerile și bucuriile lor… sau mai bine zis, crâmpeie de suflet!

Brașovul a respirat folk!
Dinu Olărasu
Brașovul a respirat folk!
Mircea Vintila
Brașovul a respirat folk!
Adrian Sarmasan
Brașovul a respirat folk!
Claudia Serdan
Brașovul a respirat folk!
Laurentiu Cazan
Brașovul a respirat folk!
Radu Pietreanu

Proiectul a fost finanțat din bugetul 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯.
Organizatorul festivalului, 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐏𝐫𝐨𝐦𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭𝐬, mulțumește atât 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯 pentru susținere, echipai foto-video, sunet și lumini, cât și publicului prezent.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută