Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/08/2023
Artă & Cultură

Sezonul estival de la Teatrul Gong se încheie cu spectacolul ”Sarea-n bucate”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sezonul estival de la Teatrul Gong se încheie cu spectacolul ”Sarea-n bucate” Share Sezonul estival de la Teatrul Gong se încheie cu spectacolul ”Sarea-n bucate”

Sezonul estival de la Teatrul Gong se încheie cu spectacolul ”Sarea-n bucate”. Cele două reprezentații vor avea loc sâmbătă, 26 august 2023, ora 11:00 și duminică, 27 august 2023, ora 11:00.

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
Sala Etaj
SAREA-N BUCATE
după Petre Ispirescu, adaptare de Florin Grigoraş

REGIA: Mihaela Grigoraş; SCENOGRAFIA: Mihaela Grigoraş; MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mihaela Grigoraș;
durata: 45 min.
preț bilet flexibil: 12 lei

Inspirat din morala şi înţelepciunea populară, spectacolul „Sarea-n bucate” se adresează tuturor, dar în special copiilor, care ştiu să preţuiască şi să iubească basmele unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nicio dorinţă sau aspiraţie nu rămâne neîmplinită.
În spectacol, lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală, cu ajutorul Menestrelului. Copiii vor învăţa să recunoască adevăratele sentimente, cum să deosebească dragostea adevărată de dragostea falsă şi linguşitoare.

Acelaşi spectacol, în limba franceză şi în limba engleză, a fost selecţionat să reprezinte Romania, în luna mai 2010, la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, în luna octombrie 2010, la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011, luna octombrie, la Festivalului International de Păpuşi, organizat la Baku/Azerbaijan şi în luna noiembrie, la EU Cultural Festival „Youth and children day”, organizat în New Delhi/India.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută