Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2023
Artă & Cultură / Art Expo

Art Safari Love Edition

Delia Mitrache De Delia Mitrache
Comentarii Art Safari Love Edition Share Art Safari Love Edition
art safari love edition


Art Safari Love Edition

Text me, kiss me, love me!

La Palatul Dacia-România de pe Lipscani, sezonul de vară Art Safari Love Edition propune publicului, până pe 10 septembrie, patru expoziții de artă românească clasică și contemporană, plus artă internațională de prestigiu, prin expoziția „Love Stories” de la National Portrait Gallery din Londra, care prezintă în premieră națională portrete ale unor cupluri celebre, printre care Prințul Harry și Meghan Markle, John Lennon și Yoko Ono ori Salvador Dalí și Gala Dalí.

În spaţiul cultural naţional, Art Safari continuă seria dedicată recuperării marilor artiști români cu pictorul Constantin Artachino (1870-1954), un maestru al orientalismului românesc, și cu expoziția Ion Alin Gheorghiu (1929-2001), artistul Grădinilor Suspendate, unul dintre cei mai semnificativi pictori ai abstracțiunii și postmodernismului românesc.

Aripa contemporană va fi ocupată de duelul artistic Ondine Slimvoschi vs. Paul Marat Baraka, în expoziția „Nymphs and Zombies: Ondine’s Hope and Baraka’s Despair”.

Pe lângă cele patru expoziții, Art Safari expune și o serie de instalații care completează experiența de vizitare, iar copiii au propriul lor Art Safari, în Palat, care cuprinde ateliere de creație și tururi ghidate în expoziții.

art safari love edition

art safari love edition

art safari love edition

Program Art Safari: joi-duminică – 12:00-21.00, night tours – în fiecare vineri și sâmbătă 22:00-1:00.

Bilete: artsafari.ro sau la intrare.

Text de Delia Mitrache | Art Expo | Recomandări

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută