Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/08/2023
Artă & Cultură / Teatru

GOING OUT | Recomandări de spații culturale alternative București

Mădălina Lefter De Mădălina Lefter
Comentarii GOING OUT | Recomandări de spații culturale alternative București Share GOING OUT | Recomandări de spații culturale alternative București
Recul_Spatii-Culturale-Alternative-Bucuresti


Pentru că Bucureștiul ne surprinde întotdeauna, descoperă tu însuţi câteva spații culturale alternative ceva mai intime ale Capitalei, unde poți găsi spectacole contemporane sau de improvizație, într-o atmosferă relaxată și pe alocuri hipsterească.

Recul – Splaiul Unirii 160

Recul_Spatii-Culturale-Alternative-Bucuresti

Recul este un teatru independent care a reușit să ofere o nouă întrebuințare creativă unei foste hale, care propune frecvent spectacole de improvizație de formă lungă, dramă și schiță. Sala de teatru are o capacitate de peste 100 de locuri, fiind parte a unui hub, la care poți participa și la ateliere, cursuri sau evenimente culturale. Iar pentru a fi la curent cu spectacolele care urmează, urmărește-i pe Instagram!

Teatrul Roșu – Str. Bărăției 31

Teatrul-Rosu_Spatii-Culturale-Alternative-Bucuresti
„Femei bune pentru bărbați nebuni” Teatrul Roșu

Înființat acum 10 ani, Teatrul Roșu este, la fel cum ne-o spun chiar ei, cel mai popular teatru-cafenea din București. Atmosfera de aici este una relaxată și plăcută, reunind actori tineri și regizori cu idei fresh, neconvenționale (precum este și locul, de altfel). Luna august este una încărcată de spectacole cu premise interesante, așa că intră pe site-ul lor și descoperă programul integral.

Teatrul Nou  – Strada Matei Voievod 88

Teatrul-Nou_Spatii-Culturale-Alternative-Bucuresti

Teatrul Nou este tot un teatru independent care reunește un grup de actori tineri pasionați, entuziasmați și talentați, având drept scop satisfacerea nevoilor actuale ale oamenilor în ceea ce privește teatrul. În luna august se vor pune în mica scenă peste 10 spectacole inedite și cu siguranță merită o șansă!

Spații care propun frecvent fie spectacole interpretate, piese unice sau cu premise actuale, ce merită avute în vedere, sunt însă şi Teatrul Apropo, Centrul Cultural Lumina, Centrul Național al Dansului București sau Make a Point.

Text de Mădălina Lefter | Recomandări | Teatru | Arta & Cultură

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.