Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/07/2023
Festival Viața Orașului

Festivalul Istoric Getodava vine din nou la Iași în perioada 14-15 iulie

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii Festivalul Istoric Getodava vine din nou la Iași în perioada 14-15 iulie Share Festivalul Istoric Getodava vine din nou la Iași în perioada 14-15 iulie
Festivalul Istoric Getodava
Weekendul acesta, în perioada 14-15 Iulie 2023, are loc Festivalul Istoric Getodava din Iași ediția a IV-a. Ca de fiecare dată, toți participanții vor face o incursiune în trecutul îndepărtat, în lumea strămoșilor românilor.
Festivalul Istoric Getodava

Program Festivalul Istoric Getodava

Vineri, 14 Iulie 2023, la ora 18.00, în Piața Unirii vor avea loc dansuri ale frumoaselor nimfe dacice, lupte de gladiatori si paradă militară la care vor participa membrii din cele 12 asociații prezente la eveniment, (atât din țară cât și din străinătate) pe traseul: Piata Unirii, B.dul pietonal Ștefan cel Mare și Sfânt, Palatul Culturii și retur.
Sâmbătă 15 Iulie 2023, începând cu ora 12.00 la Pârtia de Schi din Iași, evenimentul + spectacole si tabere militare sau civile (ateliere meșteșugărești interactive, bucătărie/gastronomie antică, meșteri populari, prezentări de echipamente, dansurile nimfelor, lupte de gladiatori, bătălii, rugul lui Zalmoxes etc.)
Festivalul Istoric Getodava
Festivalul Istoric Getodava” este un festival al orașului Iași, dar pentru toți românii! Vă așteptăm cu drag ca să scriem împreună o pagină de istorie pe viu, trăită alături de Regi sau Tarabostes geto-daci, împărați și luptători romani, voievozi sau răzeși, războinici celți si druizi, nimfe și gladiatori…nu ratați acest weekend de poveste și legende!
Organizator: Asociația Culturală Geto-Dacii din Moldova în parteneriat cu Primăria Iași și Consiliul Județean Iași.
Sponsori: Hotel Traian; Hotel Pleiada; Simigeria Petru; Filatur; Panifcom; Zimbru; Iasisting; Rebfruct; Kolos Group; Pepsi; Aqua Carpatica; A.C.C.P.T; Restaurant Blue Aqua / La Papa’s;
Parteneri media: Viva FM; Tele M; Iasi Tv Life; Radio Iasi, Destination Iași, Wink

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută