Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/07/2023
Muzică Viața Orașului

Rock’n Parc – Nu mai e nimic cum a fost odată! Nimic, cu excepția ROCKULUI!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Rock’n Parc – Nu mai e nimic cum a fost odată! Nimic, cu excepția ROCKULUI! Share Rock’n Parc – Nu mai e nimic cum a fost odată! Nimic, cu excepția ROCKULUI!
Rock’n Parc - Nu mai e nimic cum a fost odată! Nimic, cu excepția ROCKULUI!


Rock’n Parc – Nu mai e nimic cum a fost odată! Nimic, cu excepția ROCKULUI!

Hai pe 13, 14 si 15 iulie, în parcul central Nicolae Titulescu, să auzi, să vezi și să simți cum spiritul rockului trăiește și se dezvoltă în tinerii adolescenți participanți la Rock’n Parc 2023.

Hai sa simți energia unor creații originale sau a unor compoziții legendare, precum ale celor de la Judas Priest sau Deep Purple, trăită cu intensitate și bucurie de artiști tineri la vârstă, dar maturi în exprimarea muzicală.

Vino și vei avea parte de o ofertă artistică variată, gravitând în jurul muzicii rock percepută ca o reflecție asupra schimbărilor culturale și sociale și vei retrăi arta muzicii rock ca o formă de conversație și interogație a condiției umane.

Rock’n Parc este o platformă care oferă tinerilor artiști, în mod particular adolescenți din Brașov, atât vizibilitate, cât și posibilitatea de a testa „provocările” prezenței live pe o scenă cu public. Nu mai e nimic cum a fost odată; poate fi chiar mai bine dacă vii să-i susții! Aplauzele tale vor fi răsplata cea mai mare pentru munca lor asiduă!

Rock’n Parc - Nu mai e nimic cum a fost odată! Nimic, cu excepția ROCKULUI!

Evenimentul Rock’n Parc este o creație a grupului informal de voluntari ai Fabricii de Trupe “Prefix-TM”, iar ediția din acest an, a III-a, este organizată pro-bono, voluntar, de toți cei implicați.

Asociația Brașov 2050 mulțumește Filarmonicii Brașov pentru că a aceptat să patroneze evenimentul, Primariei Brașov pentru susținere, voluntarilor Happy Camp Squad pentru că s-au ocupat de toată organizarea și comunicarea cu artiștii și publicul, coordonatorului grupului “Prefix-TM”, Eduard Ban, pentru toată logistica muzicală și sponsorilor Selgros, Elecon, Cartofiserie, Tipografia, Copyland Service.

Rock’n Parc @ Parcul Nicolae Titulescu

Rock’n Parc @ Parcul Nicolae Titulescu

Rock’n Parc @ Parcul Nicolae Titulescu

Galerie imagini

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută