Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2023
Lifestyle / Sport

Sibiu Sands: ediție aniversară cu participare internațională

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiu Sands: ediție aniversară cu participare internațională Share Sibiu Sands: ediție aniversară cu participare internațională

Trei categorii de sportivi, trei competiții, un singur turneu! Totul se întâmplă în Piața Mică, locul unde voleiul se va întâlni cu distracția. În perioada 7-16 iulie, Sibiu Sands revine cu o ediție aniversară de forță, spectacol și energie pe nisipul din Piața Mică. Turneul de beach volley din centrul Sibiului își marchează cei zece ani de existență prin deschiderea pentru participarea internațională, așa că în acest an va aduce echipe din România, dar și din țările vecine și avea secțiuni separate pentru profesioniști și nelegitimați: categoria Hobby, între 7 și 9 iulie, Turneul final al Campionatului Național de cadeți, între 11 și 13 iulie, și International Open, între 13 și 16 iulie.

Sibienii și turiștii care doresc să se bucure live de întreaga experiență a turneului Sibiu Sands sunt așteptați pe parcursul celor nouă zile de competiție în centrul istoric al orașului. Pentru cei care nu pot ajunge în Piața Mică, meciurile vor fi transmise live pe pagina de facebook Sibiu Sands. În plus, fanii turneului mai au la dispoziție aplicația Block Out, iar din acest an, Sibiu Sands are și cont de Instagram. ”Alăturați-vă nouă pentru o experiență sportivă inedită în centrul orașului”, așa sună îndemnul transmis de organizatori.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută