Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2023
Artă & Cultură / Performing arts

Pianistul Andrei Vieru, într-un recital extraordinar la Ateneul Român

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Pianistul Andrei Vieru, într-un recital extraordinar la Ateneul Român Share Pianistul Andrei Vieru, într-un recital extraordinar la Ateneul Român
Pianistul Andrei Vieru, într-un recital extraordinar la Ateneul Român


Pianistul Andrei Vieru, într-un recital extraordinar la Ateneul Român, care închide stagiunea de concerte 2022-2023

Miercuri, 28 iunie, de la ora 19, în Sala mare a Ateneului Român, pianistul Andrei Vieru va susține un recital care cuprinde lucrări din creația a doi compozitori asociați adesea numelui său: Anatol Vieru, tatăl artistului și unul dintre cei mai importanți compozitori români din secolul XX, și Johann Sebastian Bach, de a cărui creație Andrei Vieru se simte legat prin profunde afinități și înregistrări apreciate elogios la nivel internațional.

Cunoscut atât în calitate de muzician, cât și de eseist – prin volume de mare succes la public, ca Ecleziastul vesel, Elogiul vanității și Elogiul frontierelor – Mic tratat de libertate, Andrei Vieru este o personalitate originală și captivantă a vieții culturale, fiecare apariție a sa constituind un eveniment remarcabil din punct de vedere artistic și intelectual.

" "

Pe lângă Suita Din Lumea copiilor de Anatol Vieru și un aranjament pentru pian Bach/Vieru, programul conține una dintre cele mai complexe, spectaculoase și fascinante compoziții pentru claviatură scrise vreodată – Variațiunile Goldberg de Bach.

Prețurile biletelor sunt:

– Categoria I: 120 lei

– Categoria II: 110 lei

– Categoria III: 100 lei

Biletele se pot cumpăra de la Casa de Bilete a Ateneului Român (Program: marți – vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar. Telefon: 021.315.68.75) sau Online, accesând site-ul www.fge.org.ro  – secțiunea „Calendar“.

Pianistul Andrei Vieru, într-un recital extraordinar la Ateneul Român
Pianistul Andrei Vieru, într-un recital extraordinar la Ateneul Român

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută