Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2023
Muzică

Concertele „Light Sessions” la Expirat Halele Carol

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concertele „Light Sessions” la Expirat Halele Carol Share Concertele „Light Sessions” la Expirat Halele Carol
Concertele „Light Sessions” la Expirat Halele Carol


Dora Gaitanovici deschide miercuri, 14 iunie, seria de concerte „Light Sessions” de la Expirat Halele Carol

Vești bune! Vara vine cu o nouă surpriză și șansa de a lua lucrurile un pic mai ușor, pe terasa de la Expirat Halele Carol: Light Sessions by Bandbook. 

Light Sessions este o serie de concerte organizate de Bandbook în colaborare cu Expirat Halele Carol, din dorința de a ne aduce mai aproape de artiști, într-un cadru intim, sub cerul liber. Provocarea lansată trupelor va fi aceea de a veni în fața publicului din București cu interpretări stripped-down, acustice sau down tempo ale muzicii lor. Cei ce vor urca în această vară pe scena din curtea Expirat sunt Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Partizan, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu, Bucium și Delta Pe Obraz.

Concertele „Light Sessions” la Expirat Halele Carol
Partizan

„Între artist și public, la concerte există de cele mai multe ori o barieră invizibilă, pe care ambele părți și-ar dori, credem noi, să o dărâme. Ne-am întrebat cum am putea oare face asta și ne-am dat seama că soluția este, poate, o renunțare la artificii, la roluri și la rutină. A rezultat un concept special pentru vară, cu concerte la apus: ceva light, cu gheață. I-am provocat și pe artiști să-și adapteze ușor conceptul de spectacol și abia așteptăm să savuram împreună ce ne-au pregătit.”a declarat echipa Bandbook.

Dora Gaitanovici este cea care deschide seria pe 14 iunie, cu un concert experimental, în care membri trupei își vor arăta talentele și skillurile mai puțin cunoscute. Alături de ei vor urca pe scenă câțiva invitați speciali, cu un sound total diferit față de cel cu care ne-au obișnuit, pe alocuri acustic, dar și electronic. Experiența va atinge simțul auditiv al publicului, prin melodiile interpretate de trupe din zone alternative, dar și vizual prin spațiul inedit, care va găzdui acest concert.  

„Cu doar un vis și un gând”, Dora Gaitonovici Eclectic este un spectacol experimental, realizat pentru a evada puțin din zona de confort și pentru a arăta publicului talentele care se ascund în spatele unor oameni bine organizați. 

„Vrem să ducem albumul ăsta în toate zonele în care putem, atât geografic, cât și muzical, înainte să ne apucăm de următorul. Ne place forte mult! Am tot avut idei despre cum am putea să îl mai punem în scenă și până la urmă am ajuns aici, în momentul de «hai să vedem cum ar suna așa». În 14 iunie vom urca pe scenă într-o formulă mult mai mare, cu un sound total diferit față de cel cu care sunteți obișnuiți, pe alocuri acustic, pe alocuri electronic. Avem multe idei și mult curaj și suntem nerăbdători să vi le prezentăm.”a spus Dora Gaitanovici.

Concertele „Light Sessions” la Expirat Halele Carol
Dora Gaitanovici

Mai jos este programul integral al seriei Light Sessions by Bandbook:

14 iunie – Dora Gaitanovici Eclectic

22 iunie – Cristina Lupu

12 iulie – Partizan

02 august – Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu

16 august – Bucium acustic

14 septembrie – Delta pe Obraz

Concertele „Light Sessions” la Expirat Halele Carol
Cristina Lupu

Toate informațiile despre concertele din cadrul seriei Light Sessions pot fi găsite accesând următoarele link-uri:

www.munteanurecomanda.ro/bandbook/ 

www.facebook.com/bandbook.ro/ 

www.instagram.com/bandbook.ro/ 

Concertele „Light Sessions” la Expirat Halele Carol
Delta pe Obraz

BandBook reprezintă platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea platformei este să le ofere artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să îşi atingă şi să îşi fructifice potențialul.

Concertele „Light Sessions” la Expirat Halele Carol
Corina Sirghi si Taraful Jean Americanu (13)
Concertele „Light Sessions” la Expirat Halele Carol
Bucium

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută