Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/06/2023
Eat & Drink Viața Orașului

5 locuri unde să ieși după o plimbare pe Calea Victoriei

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 locuri unde să ieși după o plimbare pe Calea Victoriei Share 5 locuri unde să ieși după o plimbare pe Calea Victoriei
Străzi Deschise plimbare pe Calea Victoriei


5 locuri unde să ieși după o plimbare pe Calea Victoriei

Calea Victoriei face din nou parte din cadrul evenimentului „Străzi deschise”, organizat de Primăria Capitalei, ceea ce înseamnă că această zonă va deveni din nou un punct extrem de căutat și popular pe întreaga perioadă a verii. Iată, deci, 5 locuri în care poți să te oprești după o plimbare pe pietonala Calea Victoriei.

The Saint 139

the-saint-plimbare-pe-calea-victoriei

Adresa Calea Victoriei 139

Telefon 0733.536.349

Spre punctul terminus din nord al bulevardului există The Saint 139 – un local aflat la parterul clădirii de apartamente premium H Victoriei 139 – monument istoric care a trecut printr-o renovare de 10 milioane de euro. The Saint este un social bar specializat în cocktailuri și în brunch, care dau foarte bine în poze.

Centrale

plimbare pe calea victoriei

Adresa Piața Victoriei 122

Apărută într-unul dintre cele mai aglomerate colțuri de pe Calea Victoriei, pizzeria Centrale a ajuns rapid să facă senzație. Nu doar atât, dar mulți o recomandă drept cea mai bună din oraș. Neapărat de încercat, mai ales că poți să-ți iei și jumătăți de pizza, pe care să le combini cum vrei.

Grădina Monteoru

gradina monteoru-plimbare-pe-calea-victoriei

Adresa: Calea Victoriei 115

Telefon 0732.225.588

Grădina Monteoru se întinde sub copacii din spatele și din fața unei clădiri cu multă istorie: Casa Monteoru, care a găzduit Uniunea Scriitorilor până în urmă cu ceva ani. Grădina de vară de aici nu este doar o terasă plăcută și răcoroasă, ci și un loc unde se întâmplă multe evenimente, cum ar fi concerte de hip hop, party-uri de toate felurile, dar și târguri de haine vintage și accesorii create de artiști locali.

Artichoke Social House

artichoke-plimbare-pe-calea-victoriei

Adresa  Calea Victoriei 45

Telefon 0771.707.869

La 5 minute de Cișmigiu și la doi pași de Calea Victoriei, fix lângă biserica Kretzulescu, sub porticurile blocului cu același nume, cafeneaua de aici e și un spațiu în care arta, plantele, cafeaua bună și produsele artizanale se îmbină perfect. Acest mix aparte a făcut și ca în jurul acestui loc să se strângă o comunitate mică la fel de cool, care aduce o atmosferă de Berlin.

Los Amantes

plimbare pe calea victoriei los amantes

Telefon 0772.092.351

Dacă se întâmplă ca vremea de afară să fie posomorâtă, poți să te retragi în interiorul colorat de la Los Amantes, un local cu specific mexican, și unde vei avea ocazia să încerci preparate care nu se regăsesc atât de des în meniurile altor restaurante din oraș. De exemplu, tacos, chimichangas sau burritos, dar și o varietate de margaritas.

Text de Gruia Dragomir | Eat&Drink | București

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută