Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/06/2023
Eat & Drink Vacanțe / Vacanta pe Litoral

La Calul Bălan, Bunătăţurile şi stelele fac vacanţa ta de neuitat!

Liviu Mereuță De Liviu Mereuță
Comentarii La Calul Bălan, Bunătăţurile şi stelele fac vacanţa ta de neuitat! Share La Calul Bălan, Bunătăţurile şi stelele fac vacanţa ta de neuitat!
Calul Balan Neptun


La Calul Bălan, Bunătăţurile şi stelele fac vacanţa ta de neuitat!

E de ajuns să treci o dată pragul şi să te aşezi la masă. O singură dată!

Te vei simţi de parcă un vechi prieten te-a întâmpinat şi vei ştii că ai găsit locul care lipsea vacanţelor tale la Mare.

Te vei bucura că ai descoperit Calul Bălan şi tot ce îţi oferă acest loc: Bucurie, Bunătăţuri,… Vacanţe Bogate!

Mai întâi, locul te primeşte între trecut şi prezent, având propria-i actualitate ce valorifică tradiţionalul reinterpretându-l pe ici, pe colo, cu măsură şi un bust gust desăvârşit. Totul e cald, prietenos, ca o gazdă care îţi spune prin fiecare gest că eşti binevenit.

Apoi, dacă spunem că Sergiana e gazda, vei ştii că meniul e de fapt o Listă de Bunătăţuri, acea LISTĂ care îţi spune oriunde ai întâlni-o, în orice anotimp, poveşti cu mâncare bună. Inconfundabilele accente ardeleneşti se împletesc de data asta cu ispititoare savori dobrogene printre care îşi face loc, în fiecare zi, pescăria de Dunăre şi Marea Neagră.

Trebuie însă să ştii că, la fel ca armăsarii năzdrăvani din poveşti, în fiecare an, stelele dau semn într-o anume zi, iar de atunci Calul Bălan se deschide îmbogăţind întreaga vară. Sorocul pică întotdeauna înainte de solstiţiu.

Din acea zi, vacanţele la mare se transformă în amintiri de neuitat. E de ajuns să ajungi la Neptun, pe Strada Trandafirilor şi să te aşezi la masă.
Anul ăsta ne vedem la Soroc în 10 Iunie.

Să fie cu voie bună şi noroc!

Descoperă Restaurantul Calul Bălan!

La Calul Balan Neptun

Descoperă ingredientul pentru vacanţe de neuitat pe  https://www.facebook.com/calul.balan.restaurant

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută