Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2023
Artă & Cultură / Teatru

PENTRU CEI MICI | Stagiunea estivală VăraTIC începe din 1 iunie 2023, la Teatrul Ion Creangă

Diana Parpalea De Diana Parpalea
Comentarii PENTRU CEI MICI | Stagiunea estivală VăraTIC începe din 1 iunie 2023, la Teatrul Ion Creangă Share PENTRU CEI MICI | Stagiunea estivală VăraTIC începe din 1 iunie 2023, la Teatrul Ion Creangă
VăraTIC începe din 1 iunie, la Teatrul Ion Creangă


VăraTIC începe din 1 iunie, la Teatrul Ion Creangă

Vacanța de vară începe la Teatrul Ion Creangă, de Ziua Internațională a Copilului, în cadrul celei de-a V-a ediții a Stagiunii estivale cu povești VăraTIC.

Din 1 iunie până în 2 iulie 2023, Sala Mică din Strada Biserica Amzei 21-23 devine locul poveștilor nemuritoare și al copilăriei infinite, cu evenimente distractive și educative pentru întreaga familie.

În această ediție am pregătit multe surprize și noutăți, atât în rândul spectacolelor de teatru pentru copii, cât și la ateliere. Evenimentele Teatrului Ion Creangă au fost întotdeauna dedicate întregii famili, distracția și zâmbetele fiind oferite atât celor mici, cât și celor care îi însoțesc.

În acest sens, vă așteptăm în luna iunie, de marți până duminică, la spectacole de teatru, ateliere inedite, dar și la cel mai distractiv atelier de joacă.

Una dintre surprizele pregătite în VăraTIC o reprezintă premiera unui spectacol labirint cu emoții și întrebări, care va avea loc în a doua jumătate a lunii iunie.

De asemenea, atelierele din acest an sunt pentru toți prichindeii, indiferent de abilitățile pe care le au: ateliere de bricolaj, științifice, pictat, actorie sau joacă.

Cel mai captivant atelier va fi „Insula comorii”, care le promite celor mici o experiență cum numai în romanele cu aventuri vor întâlni. Aceștia vor fi împărțiți în echipe, vor trebui să treacă prin probe de atletism, obstacole, dar și îndemânare pentru a câștiga comoara din cufăr.

Multă distracție și joacă îi așteaptă pe copiii care vor participa, dar și pe părinții care vor încuraja echipele să ajungă până la final.

Teatrul Ion Creangă a început în luna mai o campanie de educație ecologică și sustenabilitate

De asemenea, Teatrul Ion Creangă a început în luna mai o campanie de educație ecologică și sustenabilitate, în parteneriat cu Green Group – „Lumea o salvăm doar când reciclăm”, iar în cadrul primei etape, care este în plină desfășurare, vom organiza o serie de ateliere verzi cuprinse în programul stagiunii estivale VăraTIC.

Astfel, cei mici vor contribui la reciclare, iar la ateliere le vom arăta cum să creeze noi obiecte din materiale reciclabile, învățând cât de important este să avem grijă de lumea din jurul nostru și de natură.

VăraTIC începe din 1 iunie, la Teatrul Ion Creangă

Mai multe informații despre stagiunea estivală VăraTIC, dar și despre campania de reciclare, găsiți pe site-ul teatrului – www.teatrulioncreanga.ro.
Biletele pentru spectacole și ateliere au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate atât online, prin intermediul platformelor Entertix și Myticket, cât și de la Casa de bilete – tel. 0767 934 374.

Text de DIANA PARPALEA | Teatru| Junior

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută