Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/05/2023
Artă & Cultură / Teatru

Spectacolul „Bătrâna şi hoţul” cu Rodica Mandache şi Marius Manole are premiera pe 12 iunie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Spectacolul „Bătrâna şi hoţul” cu Rodica Mandache şi Marius Manole are premiera pe 12 iunie Share Spectacolul „Bătrâna şi hoţul” cu Rodica Mandache şi Marius Manole are premiera pe 12 iunie
Spectacolul „Bătrâna şi hoţul”


Spectacolul „Bătrâna şi hoţul” cu Rodica Mandache şi Marius Manole are premiera pe 12 iunie

Rodica Mandache și Marius Manole anunță o nouă premieră: spectacolul Bătrâna și Hoțul se va juca pentru prima oară pe 12 iunie în București și va fi găzduit la TNB – Sala Studio. 

În direcția de scenă a lui Radu Ghilaș, Rodica Mandache, Marius Manole și Alin Aronovici se întrec în situații și replici savuroase, intr-o comedie polițistă ce va ține publicul în suspans. Un hoț tânăr, naiv și romantic intră într-un muzeu să fure o capodoperă. Custodele muzeului e o doamnă bătrână cu o energie atomică. Urmează o luptă îndârjită și până în ultima secundă nu știm „cine câștigă”.

Doamna Rodica Mandache spune:

Voi juca într-un spectacol care va fi gata în 3 săptămâni. El a venit dintr-un ZBOR ÎN MEMORIE unde am găsit-o pe acea mare actrița Irina Răchițeanu–Sirianu. Ultimul ei spectacol este o comedie tragică, nu-i spun titlul până la premieră pentru ca sunt superstițioasă. Voi juca un rol frumos am si un partener grozav. În fiecare dimineață mă-ntreb cum de-am pus mâna pe el când el e disputat de toată „floarea cea vestită a mărețului apus”.

Biletele pentru noua producție sunt disponibile pe ProTicket.ro, Ticketstore.ro

Spectacolul „Bătrâna şi hoţul”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.