Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/05/2023
Festival Lifestyle Muzică

Festivalul Femei pe Mătăsari

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Festivalul Femei pe Mătăsari Share Festivalul Femei pe Mătăsari
Festivalul Femei pe Mătăsari


Festivalul Femei pe Mătăsari și-a deschis porțile

Pe strada Mătăsari, are loc cea de-a XI-a ediție a festivalului de muzică și cultură urbană Femei pe Mătăsari, evenimentul la care o să redescoperi una dintre străzile emblematice ale Bucureștiului. Centrul orașului se mută pe Mătăsari, strada care se deschide pentru oameni, artă și bucurie. Sâmbătă și duminică, activitățile vor avea loc între orele 10:00 și 22:30, iar intrarea este liberă.

Artiștii care vor urca pe scena Femei pe Mătăsari aduc în festival ritmuri și sunete diverse, de la muzică disco la punk și muzică lăutărească: Om la lună, We singing colors, Gabriela Atanasov și Horia Stan, Taraf Flamenco, Dl Goe, Generic și Dan Ciotoi, LVX Machina.

Pe lângă concerte, participanții la festival se vor bucura de spectacole de teatru – O noapte furtunoasă, în parteneriat cu UNATC I. L. Caragiale, dezbateri – Ce-mi trebuie mie politichie, în parteneriat cu Femei în politică, un târg de produse artizanale și design contemporan, workshop-uri și activități pentru copii, în parteneriat cu Creative Arts – ateliere de origami, slime, coronițe din flori naturale, creare lampioane, reciclare și multe altele. Numeroase ONG-uri vor fi prezente cu diferite activități, astfel, strada Mătăsari va fi împânzită de bucurii de descoperit.

Publicul se va putea răsfăța cu două zone culinare pentru toate gusturile, ce includ fructe de mare, burgeri, deserturi.

Festivalul Femei pe Mătăsari

Program:

SÂMBĂTĂ

18.00 Teatru UNATC: O Noapte Furtunoasă

19:00 LVX MACHINA

20:00 DL GOE

21:00 OM LA LUNĂ

DUMINICĂ

14:00 DEZBATERE CE-MI TREBUIE MIE POLITICHIE – FEMEI ÎN POLITICĂ

18.00 GABRIELA ATANASOV & HORIA STAN

19.00 TARAF FLAMENCO

20.00 WE SINGING COLORS

21.00 GENERIC & DAN CIOTOI

Scena principală a festivalului se află în grădina de pe str. Mătăsari nr. 22. Pe parcursul zilei, alte două grădini se deschid pentru doritorii de muzică electronică, pe str. Mătăsari nr. 10 și nr. 32, cu artiști precum Rosario Internulo, Big Pizza, MLKU, Fere, JBD și mulți alții. Pentru fanii drum and base, organizatorii pregătesc DOSE Takeover, cu Sub:liminal, Scatterbrain și Ellen.

Facebook page / Instagram

Festivalul Femei pe Mătăsari

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută