Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2023
Muzică

Trupa THE CASE anunță un nou concert în Timișoara, la CODRU Urban Garden

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Trupa THE CASE anunță un nou concert în Timișoara, la CODRU Urban Garden Share Trupa THE CASE anunță un nou concert în Timișoara, la CODRU Urban Garden
Trupa THE CASE anunță un nou concert în Timișoara, la CODRU Urban Garden


Trupa de rock alternativ THE CASE promite un show plin de energie, la CODRU Urban Garden, pe 1 iunie, în Timișoara.

Pe data de 1 iunie, trupa timișoreană THE CASE revine în fața publicului local cu un show live ce se anunță de-a dreptul electrizant. Concertul se va desfășura la CODRU Urban Garden și face parte dintr-o serie, mai mult decât interesantă, de showcase-uri puse la cale de platforma Muzicon pentru anul acesta.

Event facebook.

Trupa THE CASE anunță un nou concert în Timișoara, la CODRU Urban Garden

Aparițiile live propuse de formația THE CASE sunt adevărate doze de energie în care riff-urile alerte de chitară se întâlnesc cu elemente dreamy de synth și infuzii electro foarte melodice, într-un peisaj sonor electrizant.

Formată în 2012, în Timișoara, trupa THE CASE și-a modelat conceptul stilistic pornind de la principiul experimentării și explorării tuturor zonelor muzicale. În acest fel, cu un pas dincolo de limitele impuse de un anumit gen, au reușit să își contureze un stil inconfundabil, cu o tematică compozițională ce orbitează în jurul experiențelor personale.

Trupa THE CASE anunță un nou concert în Timișoara, la CODRU Urban GardenFoto: (c) Bianca Petrișor

Din punct de vedere discografic, până în acest moment, THE CASE a lansat un EP, „The Case” (2014), un album full-length, „Own the Night” (2017), dar și numeroase single-uri.

În 2022, trupa a lansat nu mai puțin de trei single-uri, „Throne”, „Fever” și „After You”, toate lucrate în colaborare cu celebrul producător Enrico Tiberi, cunoscut pentru activitatea sa la o serie de case de discuri cu renume, printre care Sony Music, Universal sau Warner Music.

Structura sonoră complexă ce tratează elemente cât se poate de diverse ca influență, de la garage rock și grunge, la electronica și synthpop, a atras atenția asupra lor. Un fapt, care, în cele din urmă, a transformat THE CASE în una dintre cele mai active trupe din orașul de pe Bega, din punct de vedere concertistic.

Astfel că, de-a lungul timpului, la portofoliul lor live s-au adăugat, pe rând, nume importante din sfera festivalurilor open air, cum ar fi: Electric Castle, Snow Fest, B’est Fest, Made in TM, Padina Fest, Route 68 Summerfest sau Arad Open Air Festival.

Recent, THE CASE a lansat o sesiunea live cinematică, “One Take in Camera Obscură”, ce poate fi urmărită, aici:

Intrarea la evenimentul de pe 1 iunie de la CODRU Urban Garden din Timișoara este liberă. În deschiderea și după încheierea concertului THE CASE, publicul se va putea delecta cu un DJ Set antrenant alături de Zoleevee.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe toate platformele de social media ale organizatorilor și ale trupei THE CASE.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută