Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/05/2023
Festival Artă & Cultură / Carte

Bookfest Junior, agenda micilor cititori la Bookfest 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Bookfest Junior, agenda micilor cititori la Bookfest 2023 Share Bookfest Junior, agenda micilor cititori la Bookfest 2023
Bookfest Junior, agenda micilor cititori la Bookfest 2023


Bookfest Junior, agenda micilor cititori la Bookfest 2023

60 de evenimente dedicate copiilor, de-a lungul celor cinci zile ale Salonului de Carte Bookfest Junior, reduceri între 10 și 80%, cadouri pentru copii, tatuaje temporare, vouchere pentru cumpărarea de cărți;

Cel mai amplu program de ateliere pentru copii prezentat vreodată la un eveniment similar în România, organizat de Asociația De Basm, laureată la Gala Premiilor AFCN, pentru cel mai bun proiect de promovare a culturii scrise din anul 2022;

Scriitorii Liana Alexandru, Luminița Corneanu, Mihaela Coșescu, Simona Epure, Luciana Grosu, Laura Grunberg, Andreea Iatagan, Iulia Iordan, Mihai Mănescu, Alex Moldovan, Ioana Nicolaie, Sînziana Popescu, Cristina Beatrice Preda, Alina Purcaru, Adina Rosetti, Iulian Tănase, Carmen Tiderle vor susține peste 20 ateliere pentru copii în cadrul programului „Atelierele De Basm la Bookfest Junior”.

În perioada 24-28 mai, vă invităm la Bookfest Junior 2023, cu un program special destinat micilor cititori. În premieră, Bookfest Junior, în parteneriat cu Asociația Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De Basm, a pregătit cel mai amplu program de ateliere pentru copii prezentat vreodată la un eveniment similar în România: peste 20 de ateliere de lectură, de joacă, de întrebări fantastice, de rime, de nonsensuri, de teatru kamishibai, adresate copiilor cu vârste între 4 și 14 ani, susținute de cei mai îndrăgiți autori pentru copii.

Bookfest Junior, agenda micilor cititori la Bookfest 2023
Foto: pexels.com

Bookfest Junior se desfășoară în acelaşi timp și în același loc cu Salonul Internaţional de Carte Bookfest, la Romexpo, Bulevardul Mărăşti nr. 65-67 (Piaţa Presei Libere), Pavilionul B2, având un stand special, Colțul de lectură „De Basm la Bookfest Junior” amenajat de Jysk, destinat evenimentelor pentru copii pregătite de editurile participante și de Asociația De Basm.

Multe alte surprize îi așteaptă pe cei mici la standurile editurilor: reduceri între 10 și 80%, cadouri, tatuaje temporare, vouchere pentru cumpărarea de cărți. 

Pentru a descărca versiunea integrală a comunicatului, în format word, vă rugăm să apăsați AICI.
Pentru a descărca vizualul Bookfest Junior, vă rugăm să apăsați AICI.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.