Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2023
Evenimente Viața Orașului

Peste 70 de nominalizări la Gala PIN AWARDS 2023

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii Peste 70 de nominalizări la Gala PIN AWARDS 2023 Share Peste 70 de nominalizări la Gala PIN AWARDS 2023
PIN awards 2023


Industria regională de IT & Outsourcing va primi o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2023, care va avea loc joi, 11 mai 2023, la Centrul de evenimente Agora. Evenimentul, se va bucura de o prezență de peste 200 de participanți din antreprenoriatul local și a companiilor multinaționale din domeniu, care își desfășoară o parte din operațiuni la Iași.

Evenimentul se va transmite live pe pagina de Facebook PIN magazine.

 

PIN Awards Magazine
imagine din arhiva PIN Magazine, via Facebook

 

Peste 50 de companii sunt așteptate să participe la înmânarea trofeelor acordate de
Ecosistemul PIN, din care fac parte PIN Magazine, Fab Lab Iași, Pin Map Iași și Dezbaterile PIN Magazine. Pentru cele 16 premii oferite în cadrul galei, organizatorii au primit peste 70 de nominalizări.

Premiile se vor acorda pe trei secțiuni (Companii, Proiecte, Oameni), fiecare dintre acestea fiind împărțite pe mai mai multe categorii. De asemenea, se vor mai acorda un Premiu Special al Juriului și un Premiu pentru întreaga activitate.

Juriul desemnat să decidă câștigătorii este format din 14 membri, reprezentanți ai mediului universitar tehnic din Iași și antreprenori din industria IT & O. Iată cine va juriza premiile la gala din acest an la PIN awards 2023: Sebastian Arhire, Ciprian Păiuș, Mirela Gavra, Amalia Sterescu, Marius Alexa, Cristian Pațachia-Sultănoiu, Lenuta Alboaie, Cristian Ignat, Elena Șerban, Ion Sturza, Mihaela Onofrei, Simona Caraiman, Răzvan Voica, Ana Crețu și Oana Grădinaru.

Ediția din acest an aduce și o noutate pentru publicul ieșean: un forum deschis dezbaterilor pe tema IT și outsourcing, facilitate de Răzvan Rughiniș, profesor la Universitatea Politehnică din București, Co-Founder la Innovation Labs România și Cristian Pațachia-Sultănoiu, Development Innovation Manager Orange Romania. De asemenea, în cadrul Galei se va lansa People of Tech, o nouă comunitate dedicată pasionaților de tehnologie.

PIN awards 2023

Cele trei categorii ale galei PIN AWARDS 2023 sunt:

PROIECTE

 • Inițiativa educațională a anului
 • Cea mai bună inițiativă de branding pentru angajatori
 • Cea mai bună inițiativă IT&O din Republica Moldova
 • Premiul pentru impactul în comunitate
 • Inițiativa CSR a anului
 • Dezvoltarea biroului anului

COMPANII

 • Cea mai activă companie ITO din Moldova de Vest (cu excepția Iașului)
 • Startup-ul anului
 • Compania IT a anului
 • Noul concurent al anului
 • Compania de externalizare a anului 2022
 • Tranzacția anului pentru o companie IT locală

 

PEOPLE

 • Managerul anului
 • Femeia anului în ITO
 • Premiul special al juriului
 • Premiul pentru întreaga activitate

 

PIN Magazine este revista industriei regionale de IT & Outsourcing, tipărită într-un tiraj de 1.000 de exemplare color (40 pagini) cu distribuiție țintită spre companii de IT și mediu universitar relevant.

Revista conține editoriale, interviuri și articole despre brandul de angajator, tendințe și analize, tehnologii, educație, imobiliare, birouri vii, evenimente și comunități IT.

Dezbaterile PIN Magazine

Fab Lab Iași face parte dintr-o rețea globală de laboratoare create cu scopul facilitării inovației si a fabricației digitale.

PIN Map Iași este o hartă a birourilor moderne din Iași care va conține si inițiativele care contează pentru industria IT & Outsourcing (aeroport, start-up hub-uri, săli de conferință, stații de încărcare mașini electrice), precum și locații ale viitoarelor proiecte de clădiri verzi de birouri.

Gala premiilor PIN este un eveniment anual și are ca intenție să răsplătească firmele și
companiile solide, start-up-urile inovatoare, antreprenoriatul curajos din regiune, evenimentele  comunitare relevante, precum și proiectele durabile ale mediului academic.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută