Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/05/2023
Zile si Nopti

FMI organizează Ziua Porților Deschise 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii FMI organizează Ziua Porților Deschise 2023 Share FMI organizează Ziua Porților Deschise 2023
FMI organizează Ziua Porților Deschise 2023


FMI organizează Ziua Porților Deschise 2023

Facultatea de Matematică şi Informatică, de la Universitatea din Bucureşti, organizează în colaborare cu Asociaţia Studenților la Matematică și Informatică Ziua Porților Deschise, eveniment ce va avea loc fizic în weekendul 6-7 mai 2023 în incinta facultății.

Dedicat tuturor elevilor de liceu din țară, evenimentul oferă oportunitatea de a vizita locul în care elevii își doresc să petreacă anii studenției, dar și de a cunoaște viitorii colegi. Aceștia urmează să capete o privire de ansamblu asupra următoarelor puncte de interes și a multor altora:

  • Amfiteatre și săli de curs
  • Laboratoare
  • Dotări
  • Programe de studii
  • Admitere și MateInfoUB
  • Viața studențească
  • Activități extracurriculare

FMI organizează Ziua Porților Deschise 2023

Ediția din acest an urmează să găzduiască sute de elevi din toată țara. Urmăreşte pagina de Instagram @asmi.ub pentru mai multe detalii sau adresează-ţi întrebările la tudor.chitu@asmi.ro (organizator proiect) şi bogdan.ivan@asmi.ro (organizator proiect). Pagina oficială a evenimentului: https://fmi.unibuc.ro/ziua-portilor-deschise-2023/

ASMI este asociația reprezentativă la nivelul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București, organizată ca un ONG non-profit. Încă din 2009 reprezintă interesele şi aspiraţiile studenţilor şi, alături de diverşi parteneri, realizează proiecte şi activităţi ce au ca scop dezvoltarea pe plan profesional, socio-cultural şi personal a studenţilor.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.