Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/05/2023
Artă & Cultură / Teatru

Premieră: DECAMERON 135666, un spectacol de Alexander Hausvater

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Premieră: DECAMERON 135666, un spectacol de Alexander Hausvater Share Premieră: DECAMERON 135666, un spectacol de Alexander Hausvater
Premieră: DECAMERON 135666, un spectacol de Alexander Hausvater


Premieră: DECAMERON 135666, un spectacol de Alexander Hausvater

Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București, anunță punerea în vânzare a biletelor pentru cea mai recentă producție: DECAMERON 135666 – scenariul și regia Alexander Hausvater.

După numeroase montări de succes în Canada, Statele Unite și Europa, spectacolul de la Teatrul Dramaturgilor Români vine ca o necesitate  „am simțit o nevoie profundă în societatea românească de azi de a înțelege real care e funcția teatrului (…) în acest spectacol este o luptă pe viață și pe moarte între teatru, artă, poveste și autoritățile politice” – afirmă regizorul Alexander Hausvater.

Într-un lagăr de concentrare, o echipă de actori execută sub teroare cel mai important act artistic din întreaga lor carieră: jocul supraviețuirii. Forțați să readucă la viață atmosfera dinainte de prizonierat, artiștii interpretați de Ioana Calotă, Ioan Paraschiv, Claudia Vasile, Ștefan Liță, Radu Catană folosesc râsul ca pe un contrapunct al angoasei, un anestezic în fața unei frici de neimaginat.

DECAMERON 135666 este un spectacol provocator, curajos, care confruntă elemente ireconciliabile – sadismul cu ludicul; cruzimea și emoția; comedia și tragedia.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.

13 mai, ora 17:00, sala „Iosif Naghiu”

13 mai, ora 19:30, sala „Iosif Naghiu”

14 mai, ora 16:00, sala „Iosif Naghiu”

Premieră: DECAMERON 135666, un spectacol de Alexander Hausvater

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.