Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2023
Muzică

Prime Orchestra – Rock Sympho Show @ Sala Palatului

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Prime Orchestra – Rock Sympho Show @ Sala Palatului Share Prime Orchestra – Rock Sympho Show @ Sala Palatului
Prime Ochestra – Rock Sympho Show @ Sala Palatului


Prime Ochestra – Rock Sympho Show @ Sala Palatului

Pe 30 aprilie, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:00, are loc spectacolul extraordinar susținut de fenomenul Prime Orchestra.

Proiectul Prime Orchestra a debutat în spațiul muzical și al concertelor în noul val al muzicii ucrainene în 2014. Orchestra inovativ imersivă, care depășeste normele clasice, a creat o nișă și a devenit instant liderul programelor live SYMPHO SHOW: cover-uri și mash-up-uri ale hiturilor internaționale și soundtrack-uri în aranjamentul autorului, împachetat într-o gamă vizuală puternică, care reprezintă caracteristica principală a PRIME ORCHESTRA.

Orchestra arată excepțional de stylish. Show-ul de lumini și efectele speciale pregătesc audiența pe sunetele pieselor favorite, de la SYSTEM OF A DOWN, PRODIGY, SCORPIONS, QUEEN, AC/DC, METALLICA, RHCP, DEEP PURPLE, DEPECHE MODE, EMINEM, BILLIE EILISH, SAM SMITH or WEDNESDAY OST.

Chiar și interacțiunea dirijorului cu audiența poate fi foarte ușor privită ca un nou gen de simfonie “stand up”. Comunicarea fără a spune un singur cuvânt duce audiența în extaz.

Munca enormă și profesionalismul întregii echipe ce constituie PRIMA ORCHESTRA stă în spatelele acestei prezentări jucăușe în fața publicului. Componența orchestrei secolului 21 este deja foarte diferită față de cea clasică: acum este o trupă rock, soliști, un cor, coarde și grupurile de percuție și chiar efecte sonore ale DJ-ilor live – toate laolaltă. Rezultatul: pentru 9 ani – 20 programe și 750 de concerte și săli pline pe întregul continent European și nu numai.

Bilete pe eventim.ro și iabilet.ro

Foto: prime-orchestra.com

Prime Ochestra Sala Palatului

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută