Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/03/2023
Lifestyle / Spirits Award Eat & Drink / Drink

AWARDs | „GRAY WHALE” GIN

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | „GRAY WHALE” GIN Share AWARDs | „GRAY WHALE” GIN
GRAY WHALE


Spirits Award, martie 2023: GRAY WHALE” – gin

„GRAY WHALE” GIN este un tip de spirit de secol XXI. Cu toate că este multi-premiat, brandul se preocupă în primul rând de relaţia cu natura, de protecţie al oceanului, în mod special.

GRAY WHALE

Creat în California, într-o distilerie nouă şi ultramodernă – „Golden State Distillery” -, în 2016, „GRAY WHALE” are, de exemplu, dopurile bio-degradabile şi gluten-free, iar vopseaua de pe sticlă este organică, totul făcând parte dintr-un complex de acţiuni focusate pe calitate şi sustenabilitate.

GRAY WHALE

Aşa cum îi spune şi numele, „GRAY WHALE” este conceput într-o călătorie specială pe traseul de migraţie a balenelor cenuşii, veche de 30 milioane de ani, şi care se întinde pe o lungime de 12.000 de mile. Ingredientele de bază sunt: IENUPĂR din Big Sur, coasta Californiei / LIME, dar şi o cantitate redusă de portocale şi lămâi, din Temecula Valley / ACE DE BRAD, recoltate manual exclusiv din renumita Sonoma Valley / MENTĂ de Santa Cruz, cu puternic accent de ocean / MIGDALE specifice Capay Central Valley (cele mai ample şi faimoase culturi din lume) / ALGE KOMBU de pe Coasta Mendocino, care dau accentul unic al Oceanului Pacific, particularitate esenţială al acestui „Gin de Coastă”.

GRAY WHALE

„GRAY WHALE” GIN este apoi creat prin distilarea separată a fiecărui ingredient, iar vaporii rezultaţi sunt răciţi şi condensaţi, apoi ţinuţi timp de 48 de ore la fuziune, pentru o aromă unică în lume. E un gin plin de personalitate, light, dar bogat în arome particulare, combinate cu eleganţă şi artă. Credo-ul este că viaţa e făcută din momente şi bucurii mici, dar cu produse de mare calitate şi originalitate, având constant grijă de planeta pe care vieţuim.

Text de Alin Gălățescu | Lifestyle | Spirits awards

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Alte Articole din LIFESTYLE.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută