Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/03/2023
Muzică

Album | “The Best of Me”- Albiter Sound – Grup74

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Album | “The Best of Me”- Albiter Sound – Grup74 Share Album | “The Best of Me”- Albiter Sound – Grup74
Album | “The Best of Me”- Albiter Sound - Grup74


Album | “The Best of Me”- Albiter Sound – Grup74

Albumul este o colecție de piese pe care le-am considerat cele mai reprezentative dintre piesele compuse de mine ca membru și compozitor al formației „GRUP74”și al proiectelor „ALBITER SOUND”, „CEAȚA BLUE” și „ALBITER BLUES COMPANY”. Este un album dublu vinyl matrițat în Suedia, la fabrica SPINROAD VINYL FACTORY din orașul Lindome, coperta la firma X DESIGN SERVICES, fotografii Corina Olaru.

Este prima mea producție sub egida „SC ALBITER SERVCOM SRL”, deși piesele sunt selectate de pe cd-urile și vinyl-urile editate la „ELECTRECORD”, casa mea de discuri preferată, dar care nu mai are posibilitatea de a scoate discuri vinyl. Materialul pentru album a fost gata pregătit încă din luna noiembrie a anului trecut 2022, dar producția a fost lungă și dificilă datorită multiplelor probleme apărute pe parcurs, dar pe care în final am reușit să le rezolv.

Album | “The Best of Me”- Albiter Sound - Grup74

Pentru anul în curs 2023 mi-am propus să realizez 5 proiecte discografice: primul l-am îndeplinit prin scoaterea pe piața muzicală a acestui dublu album vinyl. Apoi vreau să editez la ELECTRECORD replica pe CD a acestui album, un dublu CD bineînțeles, care va conține 30 de piese compuse de mine, cu 8 piese în plus, spre deosebire de discurile vinyl pe care au încăput doar 22 de cântece. După aceea voi finaliza albumul de compoziție „FAREWELL ALBUM NO.1” pentru care mai am de compus 5 cântece dintre cele 15 care vor face parte din play list-ul discului.

Un alt proiect este de fapt refacerea vocii mele pe albumul „THE FOGERTYS- TRIBUT CCR”. Din graba de a-l scoate pe piață cât mai repede, am fost superficial și am înregistrat vocea când îmi era încă afectată de o răceală prelungită. Ultimul proiect pe care vreau să îl finalizez acest an este un disc „CEAȚA BLUE-LIVE”, cu materialul înregistrat la Brașov din concertul live de la ROCKSTADT în 2019. Sper să îmi îndeplinesc toate aceste planuri și apoi voi putea avea un Crăciun Fericit și Un An Nou 2024 cu speranțe de planuri viitoare noi!” – ALEXANDRU ALBITER    

Albumul și cartea se pot cumpăra online pe discogs.com și libris.ro

Album | “The Best of Me”- Albiter Sound - Grup74

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută