Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/03/2023
Lifestyle

Fishing & Hunting Expo între 17-19 martie 2023 la Romexpo

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Fishing & Hunting Expo între 17-19 martie 2023 la Romexpo Share Fishing & Hunting Expo între 17-19 martie 2023 la Romexpo
Fishing & Hunting Expo între 17-19 martie 2023 la Romexpo


Fishing & Hunting Expo, ediția 7, între 17-19 martie 2023

Fishing & Hunting Expo, cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, își va redeschide porțile pentru ediția cu numărul șapte, în perioada 17-19 martie 2023, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul B1, pentru că pasiunile sunt urmate în fiecare an.

Ediția a șaptea se va desfășura pe o suprafață totală expozițională de peste 12,000 mp, mai mare cu 40% față de ediția precedentă, organizată imediat după ridicarea restricțiilor din martie 2022. În centrul pavilionului vom regăsi scena și o piscină imensă de 100 mp pentru prezentări de navomodele, dar și workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit, demonstrații de spinning, ateliere de muscărit dar și alte surprize.

În zona de entertainment vor fi simulatoare de pescuit, photobooth tematic, un cocktail bar, loc de joacă pentru copii și spații destinate pentru socializare.

Fishing & Hunting Expo între 17-19 martie 2023 la Romexpo

În cadrul tombolei evenimentului se vor acorda 10 premii substanțiale, așa cum am obișnuit vizitatorii an de an: 2 vouchere de 10.000 lei, 2 smartphone-uri, 2 vouchere de vacanță precum și alte 4 premii constând în produse și vouchere cu valori nominale începând de la 1.000 și până la 2.999 lei.

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, optică și armament, muniție și îmbrăcăminte pentru vânătoare, bărci și alte tipuri de ambarcațiuni, destinații turistice pentru pescuit și vânătoare și multe altele.

Restaurantele tradiționale cu mâncare pescărească și vânătorească de pe platforma exterioară a Pavilionului B1 – Aleea Negustorilor, dar și expozanții cu brânzeturi fine, delicatese vânătorești și pescărești de la interior vor încânta simțurile olfactive și gustative ale tuturor vizitatorilor expoziției.

Programul de vizitare al expoziției este de vineri până duminică între 10:00 și 18:00. Biletele pot fi achiziționate de la casieriile din fața Pavilionului B1, dar pot fi de asemenea cumpărate online în rețeaua myticket.ro și entertix.ro, la un preț special. De asemenea, online există și mai multe variante de abonamente disponibile cu cadou inclus. Primii 1.000 de vizitatori plătitori din fiecare zi vor primi de asemenea cadou câte o șapcă.

Fishing & Hunting Expo între 17-19 martie 2023 la Romexpo

Despre The Fishing & Hunting Channel – Organizatorul Fishing & Hunting Expo

The Fishing & Hunting Channel este un post de televiziune unic în Europa Centrală și de Est, care promovează prin emisiunile sale de pescuit, vânătoare, outdoor și cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie.

Ceea ce este important de menționat aici, este că postul The Fishing & Hunting Channel încearcă să militeze și să educe publicul telespectator că peștele și vânatul trebuie respectat și ocrotit. Nu de puține ori postul TV s-a implicat în campanii de sesizare a braconajului către forurile și instituțiile specializate, iar fiecare emisiune difuzată încearcă să explice oamenilor regulile pescuitului sportiv, în sistem” Catch& Release”, precum și ocrotirea vânatului tânăr și sănătos.

The Fishing & Hunting Channel s-a lansat încă din anul 2004, emite în șase limbi străine, la calitate Full HD, 24 ore/7 zile pe săptămână, fiind disponibil în 9 țări din Europa și în peste 15 milioane de locuințe.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută