Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2023
Muzică

Partizan lansează un single nou, intitulat „Oameni în Zbor”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Partizan lansează un single nou, intitulat „Oameni în Zbor” Share Partizan lansează un single nou, intitulat „Oameni în Zbor”
partizan


Partizan lansează un single nou, intitulat „Oameni în Zbor”

Formația Partizan începe anul cu vești bune pentru fani. Miercuri, pe 25 ianuarie, va lansa o nouă melodie ce se numește „Oameni în Zbor”, iar momentul va fi marcat printr-un concert în clubul Expirat din București. Alături de trupă, pe scenă va urca eclecticul DJ Vasile, iar în deschidere va cânta formația Barter.

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Ei creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

partizan

partizan

Partizan înseamnă:

Artan: voce

Suedezu: voce & chitară

Adrian: bass

Andrei: tobe

www.instagram.com/partizan.ro/

partizan

DJ Vasile, pe numele său adevărat Lucian Stan, se poate numi cu ușurință unul din artiștii veterani care a pus bazele muzicii electronice în România. A fost angrenat în mai multe proiecte de-a lungul timpului: Matze, Șuie Paparude, NSK sau Shukar Collective.

www.instagram.com/djvasile.official/

Barter cântă din 2015, punând laolaltă ceva alternativ, grunge, indie folk, dar și cuvinte care te fac uneori să cazi pe gânduri. În formula actuală (Matei Puticiu – voce, Răzvan Găzdaru – chitară, Andrei Zamfir – bas și Ati de Chile – tobe) au lansat de curând cel de-al treilea album, ”Totul pare bine”, după precedentele ”Trock” (2017) și ”Aparent Firesc” (2021).

https://barter.bandcamp.com/

🎫 Biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro aici: → www.iabilet.ro/site/event/81787/

  • Pre-sale: 65 lei
  • At the door: 80 lei

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina dedicată de eveniment: https://fb.me/e/3OYxgYRig

Un eveniment marca Munteanu Events.

partizan

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută