Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/01/2023
Artă & Cultură Muzică

Concerte 2023 în România

Vlad T. Copilu De Vlad T. Copilu
Comentarii Concerte 2023 în România Share Concerte 2023 în România


La ce concerte mergem în România în 2023?

În ultimii ani, în țara noastră a fost un număr mare de concerte ale unor trupe de legendă, din diverse genuri. Fie că vorbim despre concerte de sine stătătoare ale unor trupe aflate în turnee europene, fie că vorbim de prezența unor artiști mari în cadrul unor festivaluri importante.

Și în 2023 vom avea astfel de evenimente, atât în Capitală, cât și în restul țării.

Așadar, în luna martie, la București veți putea vedea două concerte excepționale, ambele la Sala Palatului. Pe 8 martie vine Mariza, iar pe 15 martie asistăm la Bruce Dickinson – The Music of Jon Lord & Deep Purple. În aprilie fredonăm, la Arenele Romane, alături de The Passenger, piesa „Let Her Go”, în data de 9 ale lunii, iar pe 23 redeschidem ghidul de limbă italiană, pentru că vine Eros Ramazzotti. WASP și Pantera vin cu rock-ul în luna mai, la Arene, respectiv Romexpo, iar în prima lună de vară (3, 4 iunie) avem Robbie Williams & Sam Smith, la București, în cadrul evenimentului „Summer in the City”.

Tot în iunie, în București ajung trei tipuri de muzicieni, fiecare cu un număr uriaș de fani: Hollywood Vampires pe 8, la Romexpo și Zaz pe 11, la Sala Palatului, iar pe Arena Națională între 23 și 25 are loc și Saga Festival.

Luna iulie este capul de afiș al anului 2023. Neversea, Electric Castle și ArtMania sunt festivalurile de renume care aduc o nouă ediție, dar avem și concerte de sine stătătoare, precum Zucchero, pe 6 iulie, la Arene, Deep Purple, pe 9 iulie, la Romexpo, și evenimentul anului în România, pe 26 iulie, pe Arena Națională, DEPECHE MODE.

În august sunt programate Untold, Rockstadt Extreme Fest, Fall In Love Fest și Summerwell.

Concerte 2023 în România

Să avem un an zguduitor de bun!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută