Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/11/2022
Artă & Cultură

”O cană de fericire” pentru îmbunătățirea calității educației

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ”O cană de fericire” pentru îmbunătățirea calității educației Share ”O cană de fericire” pentru îmbunătățirea calității educației


De-a lungul ultimilor ani, prin campania caritabilă ”O cană de fericire”, proiectul de suflet al Rotaract Sibiu, clubul și-a propus să aducă progrese vizibile în comunitatea locală pe diferite planuri de activitate prin stimularea spiritului civic și al implicării cât mai multor sibieni. Cea de-a patra ediție a proiectului, care a debutat în 28 noiembrie și continuă până în 4 decembrie are ca scop renovarea și dotarea cu aparatură specifică a laboratoarelor de informatică din cadrul Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din orașul Avrig.

 

”O cană de fericire” pentru îmbunătățirea calității educației

 

Ca în fiecare an, proiectul ”O cană de fericire” e prezent în incinta Târgului de Crăciun din Piața Mare, căsuța unde se pot face fapte bune aflându-se în fața căsuței lui Moș Crăciun. Sibienii și turiștii sunt așteptați între orele 11:00 și 22:00 de membrii clubului să deguste vinul fiert și ceaiul ce vor fi servite în una dintre cele patru modele noi de căni cu tematică specifică sărbătorilor de iarnă în schimbul unei donații minime de 20 lei, ce va servi la cauza caritabilă aleasă în acest an. O simplă cană cu ceai sau vin fiert poate contribui în mod semnificativ la îmbunătățirea procesului educațional pentru copiii din orașul Avrig.

" "

 

”O cană de fericire” pentru îmbunătățirea calității educației

 

”După cum v-am obișnuit, an de an alegem să servim mai presus de sine și contribuim la dezvoltarea comunității sibiene pe diferite planuri de activitate. Anul acesta rotaractian ne aduce o nouă provocare pe care suntem mândri să o acceptăm și să ne-o asumăm, și anume, renovarea și dotarea cu aparatură specifică a laboratoarelor de informatică din cadrul Colegiul Gheorghe Lazăr din orașul Avrig, aflat in vecinătate cu Sibiu. Educația este principalul fapt care stă la baza formării tinerilor, iar Rotaract Club Sibiu se va implica întru totul pentru a ajuta generațiile viitoare să se dezvolte în mod corect”, e mesajul președintelui Rotaract Sibiu, Mihai Rusu. Pentru bunul mers al întregului proiect, clubul Rotaract Sibiu mulțumește sponsorilor principali GLS, Boromir, Consilo Web, IFM, E-on Dialog  pentru că au ales și în acest an să susțină nu doar acest proiect de suflet, dar și demersul lui de a sprijini educația în comunitatea locală.

 

Text de RĂZVAN SĂDEAN

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută