Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/11/2022
Lifestyle Artă & Cultură / Performing arts

Aproape Înger, o invitație către magia emoțiilor create de teatru, muzică-jazz și pantomimă, la Teatrul Godot

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Aproape Înger, o invitație către magia emoțiilor create de teatru, muzică-jazz și pantomimă, la Teatrul Godot Share Aproape Înger, o invitație către magia emoțiilor create de teatru, muzică-jazz și pantomimă, la Teatrul Godot
Aproape Înger


Spectacolul Aproape Înger este o invitație către magia emoțiilor create de întâlnirea mai multor lumi, vorbim de teatru, muzică-jazz și pantomimă, în premieră, miercuri, 23 noiembrie, la Teatrul Godot (Palatul Bragadiru), începând cu 19:30!

”Vă invit să descoperiți versiunea noastră dintre întâlnirea mai multor lumi: muzica și accentele ei de jazz, teatrul și accentele lui de pantomimă, și textele contemporane cu accente poetice.

Un El și o Ea se regăsesc într-o anticameră a existenței prinși într-o ecuație aproape atemporală unde pot fi aproape orice, oricine, aproape îngeri”, spune actorul și regizorul spectacolului, Alexandru Pribeagu .

Doi actori și doi muzicieni se întâlnesc în scena pentru a da forma și sunet unui text în care el și ea își vorbesc fără reguli, dintr-o perspectiva inedită. O lecție deschisă despre ceea ce nu se aude și nu se vede între El și Ea.

Aproape Înger vine la pachet cu muzica lumii dinăuntrul cuplului, acolo unde vulcanii sufletești ajung la maturitate nevăzuți de aproape nimeni. Muzica poate uneori spune ceea ce cuvântul nu izbutește să aducă pe scenă”, explică Alex Tomaselli.

Acțiunea se desfășoară într-o manieră atemporală, respectiv decuplată de orice reper temporal, dar cu intenția de a dilata fiecare moment acompaniat de muzică.

”Aproape Înger” este o căutare a muzicii create de noi din care seva dragostei se manifestă ca cea mai puternică forță din univers. Și această forță nu poate fi scoasă la iveală decât printr-un conflict care pleacă din interior și exterior, oferind publicul experiența unei întâlniri banale cu sine ce promite schimbarea ”decorului” interior.

Bilete AICI.

Aproape Înger Alexandru Pribeagu
Alexandru Pribeagu

Distribuție:

EL: Alexandru Pribeagu

EA: Lorena Zăbrăuțanu

Muzică și voce:

Ralù Stoica

Alex Tomaselli

Aproape Înger Alex Tomaselli
Alex Tomaselli

Creatorul conceptului:

Andrei Slăvuțeanu

Regia și adaptarea după textul lui Andrei Slăvuțeanu: Alexandru Pribeagu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.