Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/11/2022
Artă & Cultură

Mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan, închise din cauza condițiilor meteo

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan, închise din cauza condițiilor meteo Share Mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan, închise din cauza condițiilor meteo


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise, începând cu data de 17 noiembrie, din cauza condițiilor meteo.

Iarna începe încet, încet, să își intre în drepturi, mai ales în zonele montane din România. Asta înseamnă că cei care vor să tranziteze Transalpina și Transfăgărășanul trebuie să aștepte până la venirea anotimpului cald. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, CNAIR anunță închiderea circulației rutiere, pentru toate categoriile de vehicule, pe mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan, începând cu data de 17 noiembrie.

Pe Transalpina va fi închis sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34 + 800 – km 59 + 800).

Pe Transfăgărășan se închide porțiunea dintre Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km 104 + 000 – km 130 + 800).

În timpul verii, cele două drumuri montane (unele dintre cele mai frumoase din România) sunt tranzitate de către mii de turiști. Anul acesta, susține CNAIR, circulația a fost deschisă pe o perioadă mai lungă decât de obicei.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută