Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/11/2022
Lifestyle / Sport

Tenismanul sibian, Victor Cornea, a avansat în clasamentul ATP

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Tenismanul sibian, Victor Cornea, a avansat în clasamentul ATP Share Tenismanul sibian, Victor Cornea, a avansat în clasamentul ATP

Tenismenul sibian Victor Cornea a avansat nouă poziții în clasamentul ATP la dublu și ocupă în prezent locul 117, cea mai bună clasare a sa din carieră. Cornea a realizat această performanță după ce a câștigat proba de dublu a turneului ATP Challenger de la Yokohama, din Japonia, alături de Ruben Gonzales.

Perechea româno-filipineză Victor Cornea – Ruben Gonzales a câştigat titlul în proba de dublu din cadrul turneului de tenis de la Yokohama (challenger), dotat cu premii totale de 53.120 de dolari după a învins în finală cuplul japonez Tomoya Fujiwara – Masamichi Imamura cu 7-5, 6-3. Favoriţii numărul trei au obţinut victoria după o oră şi 12 minute. În primul set, japonezii au condus cu 5-3, dar Cornea şi partenerul său au revenit şi au câştigat cu 7-5, după patru ghemuri consecutive. Cornea şi Gonzales au fost recompensaţi cu 3.100 de dolari şi 80 de puncte ATP la dublu pentru câştigarea trofeului.

Cornea şi-a trecut în palmares al cincilea său titlu challenger, după cele două de la Praga şi două de la Forli. După această victorie, Cornea e tot mai aproape de a readuce România în Top 100 ATP, în prezent niciun un jucător român nu e clasat în top, fie că vorbim de circuitul simplu sau de cel de dublu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.