Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/11/2022
Artă & Cultură

S-au pus în vânzare biletele Concertului de Crăciun susținut de instrumentiștii Johann Strauss Ensemble

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii S-au pus în vânzare biletele Concertului de Crăciun susținut de instrumentiștii Johann Strauss Ensemble Share S-au pus în vânzare biletele Concertului de Crăciun susținut de instrumentiștii Johann Strauss Ensemble


Cea de-a 14-a ediție a Concertului de Crăciun de la Sibiu susținut de instrumentiștii Johann Strauss Ensemble, din Viena, va avea loc în după-amiaza zilei de vineri, 16 decembrie 2022. După o pauză de doi ani, cauzată de restricțiile pandemiei, dirijorul Russell McGregor promite un concert plin de surprize pentru spectatori: ”să râdă, să cânte și, de ce nu, să lase să curgă și o lacrimă pe acordurile muzicii de pe scenă.

Biletele pentru tradiționalul concert al orchestrei vieneze la Sibiu au fost puse în vânzare la casieria Centrului Cultural ”Ion Besoiu” (intrarea principală, program: marți – vineri 14:00 -21:00, sâmbătă – duminică 11:00 – 21:00). Prețul biletelor este cuprins între 100 și 180 de lei, în funcție de locul ales.

Concertul va avea loc pe scena Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, vineri, 16 decembrie 2022, de la ora 19:00.

Este a 14-a oară când instrumentiștii vienezi vin să vestească venirea Crăciunului la Sibiu. Tocmai de aceea, între orchestra Johann Strauss și orașul de pe Cibin s-a format o legătură trainică, arată dirijorul Russell McGregor.

”Sibiul a fost întotdeauna un loc special pentru mine. Nu voi uita niciodată spectacolul din 2007, anul Capitalei culturale europene, când am cântat în fața acelui patinoar pe care evoluau sportivi de performanță. De atunci, orașul s-a schimbat foarte mult, în mod clar în bine, și este unul din orașele mele preferate din întreaga lume. Am foarte multe amintiri frumoase de aici, inclusiv cea a unei încântătoare doamne care a venit la fiecare dintre concertele noastre de la Sibiu. Și la finalul fiecăruia am făcut câte o fotografie împreună. Asta îmi dovedește, încă o dată, cât de important este rolul muzicii și cel al conexiunii cu publicul”, spune Russell McGregor.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută