Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/11/2022
Artă & Cultură

Kiss FM, alături de tinerii care au nevoie de sprijin pe drumul spre visul lor

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Kiss FM, alături de tinerii care au nevoie de sprijin pe drumul spre visul lor Share Kiss FM, alături de tinerii care au nevoie de sprijin pe drumul spre visul lor


Inițiată de Kiss FM în parteneriat cu organizația World Vision România și cu sprijinul Lidl România și Thoughtworks, campania își propune ca până în 25 noiembrie să identifice peste 20 de tineri care vor primi burse în valoare totală de 200.000 de lei pentru ca aceștia să-și acopere nevoile educaționale și de studii. Campania a fost inițiată în contextul îngrijorător din România, unde trăiesc aproximativ 2 milioane de tineri cu vârsta cuprinsă între 11 și 18 ani, iar 24% dintre aceștia trăiesc în sărăcie. În plus, un sfert dintre adolescenţii din mediul rural nu și-au descoperit încă nicio pasiune, 4 din 10 copii nu participă la nicio activitate extrașcolară şi 73% dintre copiii de gimnaziu nu au mers niciodată în tabără.

Pornind de la aceste date, Kiss FM vine în sprijinul acelor tineri care au înțeles cât de important e să aibă un vis în viață pe care să-l urmeze și pentru care să lupte. Astfel, prin campania Bursa de Merit Mai Mult va susține tinerii talentați sau cu performanțe deosebite care provin din medii defavorizate, cu vârsta între 11 și 18 ani. Bursa oferită e una financiară, prin care tinerii își pot asigura nevoile care țin de visurile lor, precum cursuri, materiale, instrumente, echipamente sportive etc. În paralel, copiii vor beneficia pe termen lung de sesiuni de mentorat pentru finalizarea studiilor și consiliere vocațională pentru fiecare elev în parte astfel încât aceștia să își ducă la îndeplinire visul. Pentru că e o campanie adresată minorilor, înscrierile pot fi făcute de un părinte, tutore, prieten, vecin sau profesor pe kissfm.ro/bursademeritmaimult.

Mai multe personalități din România care au făcut performanță în domeniilor lor s-au alăturat campaniei: Oana Pellea – una dintre cele mai talentate actrițe ale generației sale, Ana Maria Popescu (Brânză) – desemnată de cinci ori cea mai bună spadasină a lumii, Călin Goia și Feli – voci recunoscute de o țară întreagă, Chef Florin Dumitrescu – unul dintre cei mai cunoscuți bucătari și prezentatori din România, și Andi Vasluianu – unul dintre cei mai apreciați actori români.

 

 

Text de RĂZVAN SĂDEAN

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.