Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/11/2022
Artă & Cultură / Teatru

Cartea junglei, musicalul lui Răzvan Mazilu, reintră în repertoriul Teatrului German

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cartea junglei, musicalul lui Răzvan Mazilu, reintră în repertoriul Teatrului German Share Cartea junglei, musicalul lui Răzvan Mazilu, reintră în repertoriul Teatrului German
Cartea junglei teatrul german de stat


La 5 ani de la premiera musicalului de mare succes Cartea junglei, adaptat după cartea pentru copii scrisă de Rudyard Kipling, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu, producția a fost refăcută și va reintra în programul de spectacole al Teatrului German de Stat Timișoara.

O parte din distribuiția originală urmează să fie înlocuită de noii actori ai Teatrului German, care ni s-au alătura în această stagiune: Alma Diaconu, Marc Illich, Bülent Özdil, dar și de copiii care au fost selecționați în urma castingului public făcut de teatru în această toamnă.

Astfel, rolul lui Mowgli urmează să fie interpretat, pe rând, de Ștefan Bogdan și de David Săracu, Shanti de Maria Lupoianu și Lara Mazilu, iar Junior, copilul elefănțel de Darius Ardelean și Luca Graziano Marcu.

Cartea junglei teatrul german de stat
Cartea junglei evocă povestea puiului de om Mowgli, crescut de lupi în jungla indiană. Prietenii acestuia, înțeleapta panteră Bagheera și amuzantul urs Baloo îl avertizează pe Mowgli de pericolul care îl pândește: tigrul Shere Khan s-a întors în acele locuri. În ciuda dorinței lui Mowgli de a trăi în continuare în junglă, Bagheera și Baloo plănuiesc să îl ducă într-un sat din apropiere. Urmează un drum plin de peripeții, în care Mowgli este nevoit să îl înfrunte pe Louie, regele maimuțelor, și pe vicleanul șarpe Kaa.

Musicalul în regia lui Răzvan Mazilu, cu scenografia plină de culoare semnată de Dragoș Buhagiar, vorbește în manieră fermecătoare, deopotrivă copiilor și oamenilor mari, despre prietenie, iubire, loialitate și spirit de sacrificiu. Spectacolul este o adaptare după povestirile lui Rudyard Kipling, din care nu vor lipsi hituri din desenul animat omonim, precum The Bare Necessities și I wanna be like you.

Cartea junglei teatrul german de stat

Primele reprezentații vor avea loc sâmbătă, duminică și luni, 19, 20 și 21 noiembrie 2022, un total de cinci reprezentații. Mai multe detalii, aici. Apoi, următoarele reprezentații vor avea loc în luna următoare, în 8, 27 și 28 decembrie 2022.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Entertix sau de la casieria Teatrului German.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută