Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/11/2022
Muzică

10001 bilete pentru cea de-a treia ediție SAGA Festival au fost cumpărate în acest weekend

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii 10001 bilete pentru cea de-a treia ediție SAGA Festival au fost cumpărate în acest weekend Share 10001 bilete pentru cea de-a treia ediție SAGA Festival au fost cumpărate în acest weekend
SAGA Festival Black Friday


SAGA Festival – sold out în campania de Black Friday

 Biletele puse în vânzare de Black Friday pentru cea de-a treia ediție SAGA au fost epuizate. Fanii festivalului și cei care vor să facă parte din lumea SAGA au fost pe fază și nu au ratat oferta specială, disponibilă doar în această perioadă. Pe fază a fost și cel care și-a dorit să fie superstarul festivalului și a intrat în posesia biletului de “un milion de euro”.

10001 bilete au fost cumpărate în acest weekend, pe durata celor trei zile în care promoția a fost activă. 

În curând, SAGA va lansa aftermovie-ul celei de-a doua ediții și va anunța detaliile pentru cea de anul viitor, care va veni cu foarte multe surprize atât în ceea ce privește line-up-ul, cât și partea de producție. Atunci, toți cei care nu au apucat să-și cumpere biletul pentru festival vor putea să o facă într-o nouă etapă de vânzare.

Toate detaliile și informații fresh despre o ediție de colecție sunt disponibile pe conturile de social media SAGA Festival și pe sagafestival.com.

SAGA Festival Black Friday
SAGA Festival Black Friday

SAGA Festival se dezvoltă și aduce în 2023 mai multe genuri muzicale, mai multe scene, mai multe ore de distracție. Cea de-a treia ediție începe să se contureze și va trece la următorul nivel atât în ceea ce privește conceptul și producția, cât și line-up-ul și activitățile de pe parcursul celor trei zile. Unele dintre cele mai mari live act-uri din lume vor putea fi văzute la SAGA: artiști internaționali cu milioane de fani, așteptați de publicul din România, vor anima spiritele. Live act-urile vor fuziona cu muzica electronică și cu seturile incendiare pregătite de cei mai iubiți DJi la nivel global.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută