Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/11/2022
Lifestyle

Modern Family Challenges – autumn edition 2022

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Modern Family Challenges – autumn edition 2022 Share Modern Family Challenges – autumn edition 2022
Modern Family Challenges


Cum să cresc un copil echilibrat, tinand cont de emotiile sale?

Ce facem cu avalanșa de răceli din sezonul rece, dar si cum avem grija de sanatatea bebelusului si a copilului in general?

Cum să-i citesc copilului astfel încât să prindă drag de lectură?

Ce facem pentru noi, ca parinti, pentru o relatie de familie armonioasa?

 

O sesiune de informare si networking, de experiențe și momente interactive

Modern Family Challenges, proiectul dedicat familiei moderne, reia seria de evenimente educative pentru părinți, pentru prima dată offline, cu o ediție în București. Pe 16 noiembrie, de la 18:30, la Sala Dalles, părinții vor avea parte de o sesiune de informare si networking, de experiențe și momente interactive, în cadrul Modern Family Challenges – Autumn Edition 2022.

Se spune că cea mai importantă educație este cea oferită în primii ani de viață ai copilului. Iar rolul nostru ca părinte este primordial. Având această ipoteză în minte, cum faci să crești un copil echilibrat din toate punctele de vedere? De ce este atât de important ce le transmitem noi copiilor prin acțiunile pe care le facem, cât și cum reacționăm la comportamentul și nevoile de bază ale acestora (dezvoltare emoțională, socială, sănătate, educație etc.), despre toate aceste subiecte dezbatem alături de invitații noștri, la Modern Family Challenges

 

Program eveniment:

  • Educația copilului începe acasă. Pași mici pentru rezultate mari! Oana Moraru, Consilier educațional
  • Rolul emoțiilor și a crizelor de furie în dezvoltarea psihologiă și cerebrală a copilului, Adriana Mitu, Psihoterapeut și psiholog;
  • Cum putem folosi poveștile pentru a dezolta imaginația copilului? Andreea Lupescu, PR Nemira & trainer de ateliere pentru copii;
  • Family Talks cu Petrus & Andra Stuparu
  • Concurs & Networking

Pentru a beneficia de informații, experiențe practice și networking, într-un cadru modern și relaxat, trebuie să completezi formularul de inregistare aici. Rezervă-ți locul din timp și bucură-te de accesul gratuit la eveniment.

 

Despre Modern Family Challenges

Modern Family Challenges este un concept creativ dezvoltat de agenția Creative Energy Corner. Pentru a fi la curent despre evenimentele și campaniile pe care le implementăm, părinții ne pot urmări pe conturile de social media Modern Family România. Iar pentru networking și socializare se pot alătura grupului privat – Grup Modern Family.

Din portofoliul agenției fac parte și proiectele de parenting: DAD TO BE Academy – curs de parenting și puericultură dedicat viitorilor tați, platforma online www.moderndads.ro și evenimentul dedicat taților Modern Dad’s Challenges.  

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută