Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/11/2022
Artă & Cultură

#StagiuneaVirtuală ți-a rezervat surprize de neratat și în luna noiembrie 2022!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii #StagiuneaVirtuală ți-a rezervat surprize de neratat și în luna noiembrie 2022! Share #StagiuneaVirtuală ți-a rezervat surprize de neratat și în luna noiembrie 2022!
#StagiuneaVirtuală


Intră pe platforma web art.raiffeisen.ro și, cu un simplu click, bucură-te gratuit de spectacole de teatru, filme, muzică și tururi online ghidate! #StagiuneaVirtuală ți-a rezervat surprize de neratat și în luna noiembrie!

Numai bune de savurat, gratuit, în luna noiembrie, pe platforma art.raiffeisen.ro: film în premieră despre dramaturgul Teodor Mazilu, cu Oana Pellea, tur virtual de descoperit oamenii care au marcat istoria Bucureștiului, spectacolul de teatru N-ai tu treabă!, cu Marcel Iureș, și cinci filme inedite despre muzică, cu echipa SoNoRo!

#StagiuneaVirtuală ți-a rezervat surprize de neratat și în luna noiembrie 2022!

Vezi în premieră absolută un film de Oana Pellea despre dramaturgul Teodor Mazilu. Doar în art.raiffeisen.ro  ai acces la acest film inedit, deoarece este special creat pentru #StagiuneaVirtuală. Povestea despre Teodor Mazilu este a șaptea din seria ”Întâlnirile Oanei Pellea”, în care talentata și creativa actriță prezintă într-o manieră foarte personală și surprinzătoare mari scriitori români. Vezi cum îl descifrează pe Teodor Mazilu, dragmaturgul care a stăpânit ca nimeni altul umorul și al cărui sarcasm a urzicat atât de mult nomenclatura comunistă, încât mulți ani piesele lui nu s-au putut juca.

Dacă povestea te-a prins, vezi și celelalte episoade din ”Întâlnirile Oanei Pellea”: Marin Sorescu, Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Nichita Stănescu, Gellu Naum și Tudor Arghezi. Le poți vedea doar aici!

#StagiuneaVirtuală ți-a rezervat surprize de neratat și în luna noiembrie 2022!

Joi, 24 noiembrie, de la ora 19.00, participă la turul virtual live, să descoperi oameni care au marcat istoria Bucureștiului. De la George Enescu, la Ivan Patzaichin și Ana Aslan, de la Mircea Eliade, la Titulescu și Ionel Brătianu, de la Maria Tănase, la Constantin Brâncuși. Ghidul tău îți va dezvălui povești captivante, cu multe detalii pe care nici nu le bănuiai! Ai parte gratuit de un tur online live, de aproximativ 90 de minute, iar la final poți să pui întrebări ghidului, dacă vrei să afli mai multe.

#StagiuneaVirtuală ți-a rezervat surprize de neratat și în luna noiembrie 2022!

Încă te mai poți bucura în luna una noiembrie de comedia N-ai tu treabă! Profită de acest prilej rar și îl vezi într-un rol magistral pe Marcel Iureș, ca Dănilă Prepeleac modern, care povestește savuros cum a ajuns de la condiția de sărăntoc și idiot al satului, la o bunăstare strălucitoare. După un text de Ion Creangă, actualizat de Cătălin Ștefănescu, sub bagheta regizorală inegalabilă a lui Alexandru Dabija.

#StagiuneaVirtuală ți-a rezervat surprize de neratat și în luna noiembrie 2022!

Iar dacă ești pasionat de muzică, bucură-te de cinci episoade foarte speciale din Saloanele SoNoRo. Descoperă povești cu detalii inedite și un praf de umor despre muzică, spuse chiar de muzicieni în: The Cellist on the Roof,  Rhapsodie Roumaine,  Sound Waves, Living Room Music, Stan Golestan.

Vezi alte articole din capitolul Artă.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută