Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/11/2022
Artă & Cultură

Intrigantul Figaro, Hanna – seducătoarea văduvă, bufonul Rigoletto și contele Riccardo îți dau întâlnire pe scena noastră în prima parte a lunii noiembrie, 2022!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Intrigantul Figaro, Hanna – seducătoarea văduvă, bufonul Rigoletto și contele Riccardo îți dau întâlnire pe scena noastră în prima parte a lunii noiembrie, 2022! Share Intrigantul Figaro, Hanna – seducătoarea văduvă, bufonul Rigoletto și contele Riccardo îți dau întâlnire pe scena noastră în prima parte a lunii noiembrie, 2022!
Intrigantul Figaro, Hanna - seducătoarea văduvă, bufonul Rigoletto și contele Riccardo îți dau întâlnire pe scena noastră în prima parte a lunii noiembrie!


În 9 noiembrie, cortina se va ridica pentru opereta Văduva veselă de FRANZ LEHÁR, o comedie fermecătoare presărată cu intrigi și aventuri comice despre Hanna, tânăra, bogata și seducătarea văduvă, și despre Danilo, bărbatul care, într-un final se predă în fața dragostei, toată acțiunea desfășurându-se pe o muzică plină de vervă, împletită cu dialoguri amuzante.

Pătrundem în universul verdian, vineri, 11 noiembrie, cu una dintre cele mai cunoscute opere ce prezintă tragedia bufonului Rigoletto și decăderea acestuia, într-o poveste despre gelozie, răzbunare și sacrificiul suprem. Descoperă în opera Rigoletto de GIUSEPPE VERDI dacă blestemul aruncat asupra bufonului se va adeveri și cine va plăti într-un final atitudinea zeflemitoare a sa!

Rămânem în aceeași atmosferă și miercuri, 16 noiembrie, și îți propunem o altă capodoperă verdiană, Bal mascat de GIUSEPPE VERDI. Opera impresionează printr-o poveste medievală plină de pasiune, în care onoarea și prietenia sunt lucruri sfinte, triunghiurile amoroase sunt cele mai dureroase tabuuri, iar trădarea, cu sau fără mască, se plătește scump. Află ce se ascunde în spatele elegantelor măști de bal!

Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul www.bilete.ro, și la Agenția de Bilete a Operei în sediul inițial, vizavi de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, de luni până vineri în intervalele orare 11:00 – 13:00, respectiv 14:00 – 17:00.

Promitem să îți colorăm serile lunii noiembrie cu bucurie, zâmbete, dans și suspans!

Te așteptăm alături de noi!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută