Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2022
Evenimente

Viața orașului: ce poți face în Sibiu în perioada 1 – 15 noiembrie?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului: ce poți face în Sibiu în perioada 1 – 15 noiembrie? Share Viața orașului: ce poți face în Sibiu în perioada 1 – 15 noiembrie?


Ultima lună de toamnă aduce la Sibiu multe evenimente culturale: o nouă premieră la Teatrul de Balet Sibiu – ”Despre noi”, regia Beatrice Rancea, coregrafia Dragoș Roșu, festivalul DATfest organizat de studenții DAT ai ULBS, concerte simfonice în fiecare zi de joi, renumitul Salon Internațional de Artă Fotografică sau spectacolul ”Lăsați viii să își îngroape morții” al companiei Polish Dance Theatre. Tot ce e de făcut în perioada 1 – 15 noiembrie aflați din paginile revistei sau pe zilesinopti.ro/sibiu.

 

Polish Dance Theatre la Sibiu

Viața orașului: ce poți face în Sibiu în perioada 1 - 15 noiembrie?

Polish Dance Theatre, una dintre cele mai active companii poloneze de dans contemporan, cu o istorie de aproape o jumătate de secol, prezintă în luna noiembrie la Sibiu,  la invitația Teatrului de Balet Sibiu, două reprezentații ale spectacolului de dans contemporan ”Lăsați viii să își îngroape morții”, creat de coregrafa Aleksandra Dziurosz. Cu un mesaj puternic și relevant pentru realitatea actuală, spectacolul tratează perspectiva vieții și a morții, dar mai ales a felului în care ne raportăm, ca indivizi și ca societate la dispariția cuiva. Cele două reprezentații vor avea loc vineri, 11 noiembrie și sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 19, la Sala Mare a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”, iar biletele pot fi cumpărate de pe site-ul Teatrului de Balet Sibiu sau de pe site-ul Kompostor.ro.

 

Concert simfonic

Viața orașului: ce poți face în Sibiu în perioada 1 - 15 noiembrie?

Pianistul Horia Mihail revine la Filarmonica sibiană în calitate de invitat alături de dirijorul Bogdan Postolache. Aceștia vor acompania Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu pentru concertul simfonic din 3 noiembrie, ora 19. Preț bilet: 40/20 lei.

 

Salonul Internațional de Artă Fotografică

Viața orașului: ce poți face în Sibiu în perioada 1 - 15 noiembrie?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pentru cea de-a 23-a ediție a renumitului eveniment cultural au fost înscrise în jur de 4000 de imagini fotografice din întreaga lume. Cele mai bune dintre ele vor putea fi admirate de către sibieni până în 13 noiembrie, în Sala de Expoziții a Primăriei.

 

DATfest

Viața orașului: ce poți face în Sibiu în perioada 1 - 15 noiembrie?

DATfest vindecă și anul acesta astenia de toamnă prin activități culturale destinate publicului sibian. Spectacolele de teatru și stand-up comedy, flashmob-urile, lansările de carte, atelierele și expozițiile sunt doar o parte din întregul temei: UNITATE – UNICITATE. Sibienii sunt așteptați în perioada 5 – 11 noiembrie la cea de-a 7-a ediție a festivalului organizat de studenții Departamentului de Artă Teatrală din cadrul ULBS.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută