Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/10/2022
Artă & Cultură

Sibiul se pregătește de sărbători. A început montarea iluminatului festiv din Piața Mare

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiul se pregătește de sărbători. A început montarea iluminatului festiv din Piața Mare Share Sibiul se pregătește de sărbători. A început montarea iluminatului festiv din Piața Mare
Sibiul se pregătește de sărbători. A început montarea iluminatului festiv din Piața Mare, iar ca în fiecare an, prima instalată este cupola de lumini. Montarea ornamentelor și a șirurilor luminoase se va extinde apoi în restul zonei centrale, iar de săptămâna viitoare va începe pe bulevardele mari și pe străzile principale din cartiere.
Aprinderea iluminatului din piețele centrale, de pe str. N. Bălcescu și din zona parcului Cetății este programată pentru data de 11 noiembrie, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun.
”Suntem atenți și la consumul de curent electric, chiar dacă întreg iluminatul festiv funcționează cu becuri cu LED, care consumă mai puțin. Pentru a face totuși economie, iluminatul festiv de pe principalele artere din cartiere va porni anul acesta mai târziu decât în alți ani, în jurul datei de 1 decembrie”, transmit reprezentanții Primăriei.
Foto: Primăria Sibiu

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută