Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/10/2022
Artă & Cultură

Povestea albinelor, pentru o săptămână, în Muzeul ASTRA

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Povestea albinelor, pentru o săptămână, în Muzeul ASTRA Share Povestea albinelor, pentru o săptămână, în Muzeul ASTRA

Începând de mâine și preț de o săptămână, între 22-28 octombrie, Muzeul ASTRA organizează un atelier educațional-apicol, ce are ca temă albinele și funcțiile acestora, în cadrul stupului.

Evenimentele vor avea loc în cadrul programului „Muzeul se prezintă” și le propun vizitatorilor detalii despre albine.
„Vor fi oferite vizitatorilor detalii despre procesul polenizării, legătura dintre albine şi flori, precum şi despre rolul acestora în biodiversitate şi existenţa noastră. Vizitatorii pot încerca echipamentul apicol precum masca, pot să vadă albinele în colivie, stupul de observaţie şi apoi, eventual, să identifice relaţia dintre „dansul albinelor” şi modul de comunicare la albine şi la alte insecte sociale (furnici, termite). Cei mai entuziaști pot contribui cu un rezultatul final de excepție – prelucrarea foiţei de ceară”, explică reprezentanții Muzeului ASTRA.

Atelierele vor avea loc sâmbătă și duminică între orele 11-16, iar în săptămâna 24-28 octombrie se vor desfășura între 10 – 16, în zona Etno Tehno Parc- Sala educațională.

Participarea la ateliere se face în baza biletului de intrare sau a abonamentului.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută