Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/10/2022
Artă & Cultură

O nouă atracție la Zoo Sibiu: Ferma Animalelor

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii O nouă atracție la Zoo Sibiu: Ferma Animalelor Share O nouă atracție la Zoo Sibiu: Ferma Animalelor


Ferma Animalelor este un proiect inițiat pentru ca micii vizitatori ai Grădinii Zoologice din Sibiu să poată interacționa cu animale domestice. Lucrările au fost finalizate și o parte dintre animale aduse, astfel că din acest final de săptămână cei mici se pot bucura de noua atracție de la Zoo.

Copiii au posibilitatea de a interacționa cu rațe, gâște, ponei, vaci pitice, oi și capre, putându-le mângâia. Urmează să mai ajungă la Ferma Animalelor și purcei, bibilici și gâște domestice.

”Ferma este amenajată în zona intrării în Grădina Zoologică dinspre pădurea Dumbrava. Pe cei 800 de metri pătrați au fost construite opt adăposturi din lemn pentru animale, un turn de observare și o zonă de odihnă. Investiția de 774.000 lei a fost asigurată din bugetul local. Precizăm că pentru vizitarea Fermei Animalelor nu se plătește taxă suplimentară.”, transmit repreezntanții Primăriei Sibiu.

Grădina Zoologică Sibiu, casă bună pentru animale

Un semn că cele 300 de animale din 70 de specii se simt bine în Grădina Zoologică este faptul că acestea se reproduc în captivitate. În prezent, spre exemplu, vizitatorii îi pot vedea pe cei doi pui gemeni de maimuță marmoset, care mai au frate născut anul trecut, tot la Zoo Sibiu.

Un al treilea pui, de maimuță babuin, a împlinit și el o lună de când este locatar al Zoo.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută