Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2022
Artă & Cultură

Instalația interactivă ”Dragoni” revine la Teatrul Gong cu două reprezentații

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Instalația interactivă ”Dragoni” revine la Teatrul Gong cu două reprezentații Share Instalația interactivă ”Dragoni” revine la Teatrul Gong cu două reprezentații


Spectacolul „Dragoni”, în regia lui Bobi Pricop, revine, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu. De fapt, este vorba despre o instalație interactivă recomandată copiilor peste patru ani, ce va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, de la orele 11 și 18, în Sala Etaj.

Spectacolul de aproape 70 de minute este unul inedit, sub forma unei instalații interactive compusă din patru spații diferite.

„Fiecare spațiu va transforma spectactorii-vizitatori în exploratori prin lumea plină de secrete a dragonilor. Jocul la vedere al actorilor se îmbină cu mânuirea de păpuși în miniatură, precum și cu tehnologia de videoproiecție interactivă, toate pentru a crea o experiență unică. Spectatorii vor putea porni în căutarea cristalelor care formează spiritul Dragonului Roșu sau vor aduna ouăle Dragonului Alb pentru a le proteja de vrăji rele, vor putea chiar să îi apere pe dragonii amenințați de gnomi. Pentru a îndeplini provocările din fiecare spațiu, publicul va fi ghidat de trei prințese care cunosc toate secretele dragonilor. Poveștile dragonilor și multe alte secrete despre viețile acestora le veți descoperi în vizita voastră prin instalația interactivă „Dragoni” – un univers creat special pentru a fi explorat în detaliu”, au transmis reprezentanții Teatrului „Gong”.

Accesul la acest eveniment se va face în patru grupuri de câte zece persoane, anunță aceștia.

Prețul unui bilet flexibil este de 12 lei.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută