Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/10/2022
Artă & Cultură

IQOS ne aduce împreună la DIPLOMA, festivalul creatorilor aflați la început de drum

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii IQOS ne aduce împreună la DIPLOMA, festivalul creatorilor aflați la început de drum Share IQOS ne aduce împreună la DIPLOMA, festivalul creatorilor aflați la început de drum
diploma iqos


Până în 16 octombrie, The Institute organizează DIPLOMA, a noua ediție a festivalului în care lucrările de diplomă ale absolvenților de facultăți creative și vocaționale din România sunt aduse în atenția publicului. Evenimentul are loc la Combinatul Fondului Plastic din București și include lucrări de pictură, fotografie, new media, modă, arhitectură sau design grafic, iar intrarea este gratuită. IQOS este partener DIPLOMA pentru al treilea an consecutiv și a pregătit o serie de experiențe inedite pentru toți participanții care vin la festival până în 9 octombrie.

IQOS Lounge

Prin mesajul Arta ne aduce împreună. Cu IQOS, brandul confirmă unul dintre obiectivele sale pe termen lung, acela de a genera progres prin punerea în valoare a talentelor în formare, a ideilor care inovează și care au puterea de a aduce schimbare în comunitate și în societate. Parteneriatul cu DIPLOMA este unul strategic, prin care IQOS susține industriile creative din România și artiștii aflați la început de drum.

În cadrul acestei ediții DIPLOMA, IQOS a colaborat cu Remus Andrei Moldovan, absolvent al Facultății de Arte Decorative și Design. Rezultatul acestei colaborări este un produs vestimentar original, dedicat exclusiv consumatorilor IQOS, care ilustrează perfect valorile brandului: progresul, inovația și rolul acestora în comunitate și prin care se stabileșteo legătură directă între utilizatorii IQOS și industria creativă.

IQOS DIPLOMA

Design-ul propus de artist reinterpretează grafic valorile brandului prin utilizarea unor elemente din identitatea vizuală a acestuia, precum forma recognoscibilă a literei Q din logo, căreia îi oferă un alt rol, acela al unei ferestre de dialog care se multiplică și reflectă, astfel, ideea de comunitate. În plus, formele geometrice, alternate cu cele fluide, ilustrează progresul continuu al societății, la baza căruia stau ideile inovatoare.

Synesthesium
Synesthesium

Dintre experiențele oferite de IQOS la DIPLOMA, recomandăm și Synesthesium – instalația interactivă dezvoltată împreună cu studioul H3, un proiect interdisciplinar aflat la intersecția neuroștiinței cu arta și tehnologia, în care participanții pot descoperi forma grafică a reacțiilor lor cerebrale la stimuli vizuali. Forma inedită de artă generată va rămâne drept amintire vizitatorilor, în format print sau digital.

De asemenea, cei care participă la DIPLOMA astăzi și mâine pot experimenta băuturi personalizate de un… robot!

Robot cocktail Diploma

Utilizatorii IQOS își pot personaliza gratuit dispozitivul cu ajutorul unei imprimate speciale și pot alege din câteva modele inspirate din tematica evenimentului. Cei care nu reușesc să ajungă în acest weekend la festival, își mai pot personaliza dispozitivele în ultimele zile de festival, în 15 și 16 octombrie.

Dispozitiv personalizat diploma

Iar pentru pauzele dintre vizitarea diverselor spații din cadrul DIPLOMA, IQOS a amenajat și un lounge, perfect pentru schimbat impresii!

IQOS Lounge diploma

Pe toată durata festivalului, cei care vor să afle mai multe despre momentele pregătite de IQOS în cadrul DIPLOMA se pot alătura comunității pe contul de Instagram @iqos_ro și pot participa la concursuri cu premii atractive.

Accesul în spațiul IQOS este gratuit și este permis exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.