Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2022
Viața Orașului / Chestionar de #Sibiu

Chestionar de #Sibiu – Cristina Ragos

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Chestionar de #Sibiu – Cristina Ragos Share Chestionar de #Sibiu – Cristina Ragos


Cristina Ragos este actriță la Teatrul Național “Radu Stanca” din Sibiu unde, așa cum spune chiar ea ”vă aștept cu mare drag să mă ’aflați’ pe scenă”. Călătoria ei pe această cale a început la Iași, unde s-a născut într-o zi superbă de iarnă în Ajun de Crăciun, apoi a staționat vreo 6 ani intenși și fabuloși la Cluj-Napoca, unde a studiat la Facultatea de Teatru şi Film – Universitatea Babeş-Bolyai, iar din 2007 a descălecat la Sibiu, unde i s-a oferit șansa de a se angaja și de a împărtăși cu publicul sibian pasiunea ei pentru teatru.

 

Chestionar de #Sibiu – Cristina Ragos

 

DE CE SĂ LOCUIEȘTI ÎN SIBIU Pentru că este un oraș activ, cu foarte multe evenimente social-culturale.

 

TREI LOCURI PE CARE ORICINE AR TREBUI SĂ LE VADĂ ÎN SIBIU Baia Populară Neptun, Muzeul ASTRA, Sala Thalia și Parcul Cetății.

 

UN FESTIVAL TARE CU CARE ASOCIEZI SIBIUL Cu Festivalul Internațional de Teatru – FITS, evident, dar și cu Festivalul de Film Documentar Astra.

 

ÎN SIBIU MĂ INSPIRĂ Tabloul cerului la apusul soarelui pe străzile cetății, aerul fresh de munte și parfumul istoriei.

 

UN GUST, UN PREPARAT SPECIFICE SIBIULUI Heciumpeci – “gem de măceșe”

 

CEA MAI BUNĂ MÂNCARE DIN ORAȘ O GĂSEȘTI Recent am descoperit restaurantul  Cabana Valea Aurie, recomand; dar mai puteți încerca “Urban Food” din Piața Mică și “Kombinat – Gastro Brewery” din parcarea Teatrului Național.

 

CE TE FACE SĂ ZÂMBEȘTI PE STRĂZILE SIBIULUI Ochii mijiți de pe acoperișul caselor, un fel de “smiley face emoji” de Sibiu.

 

UN LOC PREFERAT DE UNDE POȚI VEDEA TOT ORAȘUL Din Turnul Sfatului și Turnul Bisericii Evanghelice. Mă fascinează turnurile, mă fac să mă simt ca o prințesă din basme.

 

SPAȚII DIN ORAȘ CARE MERITĂ SĂ FIE REVITALIZATE Bazinul Olimpia, pentru că ador să înot. Malul Cibinului, pentru că are un potențial superb, dar fără a fi sacrificate sălciile.

 

FORMULA CARE DEFINEȘTE STAREA DE SPIRIT A SIBIULUI Reviving city, îi musai de vizitat!

 

SIBIULUI ÎI LIPSEȘTE Cu riscul de a fi subiectivă, întră-adevăr avem nevoie de un “Teatru Nou”, un spațiu al teatrului cu mai multe săli de spectacole și de repetiții. Știu că este un proiect în dezbatere pe această temă de ceva timp, dar m-aș bucura să se întâmple cât mai repede, înainte să ies la pensie.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută