Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2022
Eat & Drink Festival

Festivalul berii (22 – 25 septembrie) în Parcul Tineretului

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Festivalul berii (22 – 25 septembrie) în Parcul Tineretului Share Festivalul berii (22 – 25 septembrie) în Parcul Tineretului
festivalul berii


Vă așteptăm de joi, 22 septembrie până duminică, 25 septembrie la festivalul berii care revine în forță după ani de pauză, vizitatorii se vor delecta cu mii de litri de bere autohtonă și de import în Parcul Tineretului din capitală.

 

Berărie mobilă & Suveniruri & Concursuri zilnice

Special pentru acest eveniment aducem o berărie mobilă din Germania, iar prin capacitățile sale uriașe vom servi clienți, în timp record, cu multe beri la draught, plus o multitudine de bere la sticlă de diferite tipuri (pils, lager, nefiltrată, neagră, artizanală,ipa ,cu arome ) importate din Germania, Cehia și Austria. Amenajam un stand cu halbe și pahare de bere suveniruri pentru acasă.

De asemenea se vor derula concursuri zilnice cu premii în bere,cârnați și pahare de bere.

 

Mâncare & vin

Pregătim pentru sâmbăta dimineața un ceaun uriaș de sute de porții de varză cu cârnați și o surpriza adusă de la Festivalul Oktoberfest din Munchen – vom prăji pește la proțap înfipt într- o țepușă, o rețetă unică bavareză.

Cum este toamnă, vom stoarce și must proaspăt în fața clienților, asezonat lângă o pastramă zemoasă.      Pentru iubitorii de vin am pregătit o cramă renumită, Jidvei, care este partenerul festivalului.

 

Pofticioșii se mai pot delecta cu mâncare tradițională românească, fructe de mare, pește prăjit din Marea Neagră, mâncare bavareză, mâncare mexicană, kurtos kalacs, gogoși, plăcinte, turtă dulce, miere de albine, dulciuri de casă, clătite, dulcețuri, siropuri și multe altele.

 

Parc de distracții & Muzică

Pentru cei mici instalăm un parc de distracții ce conține topogane gonflabile uriașe, jumping ,trenulețe și pentru iubitorii de muzică DJ Horia vă delectează cu muzică de toate genurile pe perioada festivalului.

 

Vă așteptam cu drag, intrarea este liberă!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.