Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/09/2022
Muzică Festival

Fall In Love Festival – Câștigători de Grammy astăzi, pe scena de la Mogoșoaia

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Fall In Love Festival – Câștigători de Grammy astăzi, pe scena de la Mogoșoaia Share Fall In Love Festival – Câștigători de Grammy astăzi, pe scena de la Mogoșoaia


Astăzi începe Festivalul Fall In Love, pe domeniul Palatului Mogoșoaia.

Între 2 și 4 septembrie, se desfășoară cea de-a doua ediție a festivalului de muzică unde te vei îndrăgosti cu siguranță de artiștii de pe cele trei scene și de atmosfera de poveste a locului.

Concertele vor începe astăzi, vineri, 2 septembrie, de la ora 16:00, și se vor încheia sâmbătă dimineață, la 08:00 – o primă zi de festival ce promite să devină memorabilă, în compania unor artiști actuali și inovatori:

MURA MASA este un tânăr muzician, cantautor și producător de muzică electronică din Guernsey, și se află pentru prima dată pe o scenă din București. La doar 26 de ani, este deja cunoscut în toată lumea, în special pentru hitul său Lovesick, care a cucerit topurile din Marea Britanie și Statele Unite. La vârsta de 21 de ani, Alexander Crossan avea deja în palmares un premiu Grammy și un show care a cucerit publicul și critica, la Festivalul Coachella.

Mura Masa, Lovesick: https://www.youtube.com/watch?v=ZJM4AQSbZDk

Un alt highlight al acestei zile îl reprezintă cu siguranță prezența pe scena festivalului Fall In Love a celor de la ARRESTED DEVELOPMENT, ce vin cu o reprezentare unică a eclecticelor și efervescentelor ritmuri africane, care contrastează cu așteptările publicului de la sunetele clasice ale culturii hip-hop. Albumul lor, 3 Years, 5 Months and 2 Days in the Life of… le-a îmbogățit palmaresul cu două premii Grammy, și două premii MTV. Arrested Development și-au propus să joace un rol activ în a schimba lumea în bine, și îl joacă de pe marile scene ale lumii, dobândind deja statutul de artiști legendari. Mesajul trupei pentru publicul Fall In Love: https://fb.watch/fcpWYks9Sz/

Trupa SUBCARPAȚI nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru publicul autohton, maniera proprie în care aceștia reinterpretează folclorul și revigorează tradițiile muzicale locale i-a propulsat deja în rândul celor mai iubite trupe din România.

La scena them, PRÂSLESH – duo-ul format din Prâslea și Raresh. Raresh a avut și are în continuare o influență semnificativă asupra muzicii electronice locale. A format Arpiar, alături de Petre Inspirescu și Rhadoo, și a făcut mulțimi de oameni de prin toate colțurile lumii electronice să piardă noțiunea timpului pe ringul de dans.

Fall in love

Fall in love

Vineri, 2 septembrie, la Festivalul Fall In Love:

Scena Love: 

16:00 – J The Funky Bear

18:30 – Arrested Development

20:45 – Subcarpați

22:30 – Mura Masa

Scena Radio Guerrilla:

17:45 – Jurjak

20:00 – ROA

21:45 – Moonlight Breakfast

Scena them:

18:00 – Vizan

21:30 – Dan Andrei

01:00 – Prâslesh

04:30 – SIT

Accesul în festival

Accesul în festival se va face din str. Valea Parcului Nr. 40, începând cu ora: 16:00. Porțile festivalului se vor închide în fiecare dimineață la ora 08:00. Este recomandat să ajungeți cât mai devreme, pentru a evita aglomerația.

Fall in love

Cum ajungi la festival

  1. Shuttle Bus

În perioada festivalului Fall in Love, între 2 și 4 septembrie 2022, participanții la eveniment care dețin abonament, bilet sau brățară, vor avea la dispoziție transport dedicat tur-retur gratuit, de la stațiile de metrou Intermodal Străulești  – Mogoșoaia, la fiecare 15-20 minute, între 15:30 și 01:00;

  1. Autobuzul 436 din stația Intermodal Străulești până la Parcul Mogoșoaia;
  2. Cu trenul de la Gara de Nord până la Parcul Mogoșoaia. Informații suplimentare, pe www.cfrcalatori.ro.
  3. Prin aplicația BlackCab, cu codul FallinLove, pentru un discount de 20% în călătoriile până la festival și înapoi spre casă;
  4. Vă sfătuim să lăsați mașinile personale în oraș, pentru a evita aglomerația și a vă bucura din plin de natură. În perimetrul festivalului, nu există parcare dedicată.

Puncte de prim ajutor

Vor exista puncte de prim ajutor în diferite puncte ale festivalului.

Abonamente Fall in Love

Money can’t buy love, but it will buy you a ticket to Fall In Love                                                

Abonamentele pot fi achiziționate la prețul de 315 lei + taxe, de pe www.bilete.ro și din rețeaua națională Bilete.ro. Biletele pe zile sunt acum disponibile în rețeaua bilete.ro, la următoarele prețuri: Vineri – 120 lei, sâmbătă – 150 lei, duminică – 200 lei. Copiii sub vârsta de 12 ani au intrare gratuită. Biletele se gasesc aici.

INFO BILETE: +4021 311 93 23 si/sau office@bilete.ro

Facebook page: https://www.facebook.com/fallinlove.ro/ Instagram: https://www.instagram.com/fallinlovero/, Spot video Fall in Love: https://fb.watch/eF-7pase2z/

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Hotnews, Agerpres, Zile și Nopți, Vice, Weekend Adevărul, Kudika, Garbo.ro, 9am.ro, Munteanu.

Domeniul Mogoșoaia:

Concertele și activitățile alternative din cele trei zile ale Fall in Love Festival vor avea loc pe domeniul de peste 12 hectare al uneia dintre cele mai importante clădiri istorice din România – Palatul Mogoșoaia. Situat la aproximativ 15 kilometri de București, într-un parc secular aflat pe malul stâng al râului Colentina, domeniul a rămas martor la poveștile scrise de-a lungul a trei sute de ani de istorie.

Palatul Mogoșoaia este o adevărată capodoperă, fiind înregistrat pe lista națională a monumentelor istorice. A fost construit între 1698 și 1702 de către Constantin Brâncoveanu, în așa-numitul stil renascentist sau stil brâncovenesc, un amestec de elemente venețiene și otomane. Palatul poartă numele văduvei boierului român Mogoș, care deținea pământul pe care a fost construită clădirea. 

ALive:

 Dragostea pentru muzică și diversitate au fost bazele pentru ALive, un brand care se poate mândri azi cu experiență în organizarea show-urilor de amploare a peste 200 de evenimente (concerte/ festivaluri/ evenimente corporate) și reprezentații cu nume precum: Morcheeba, Kings Of Leon, Kaiser Chiefs, Disclosure, Placebo, LP, Moby, Gorillaz Sound System, The Chemical Brothers, Parov Stelar, Underworld, Jamie Woon, Jessie Ware, Moderat, Peter Bjorn and John, Sono, Buena Vista Social Club, printre alții.

În parteneriat cu McCann PR: McCann PR, desemnată agenția anului în România, este membră a McCann Erickson Romania și afiliată la rețeaua internațională Weber Shandwick. Cu peste 18 ani de experiență pe piața de comunicare, McCann PR este pe locul 1 în România după cifra de afaceri, clienți și recunoaștere, conform Topului Anual al Agențiilor de PR.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută