Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 22/08/2022
Film

Nathalie Emmanuel acceptă o… „Invitaţie în iad”

Vlad T. Copilu De Vlad T. Copilu
Comentarii Nathalie Emmanuel acceptă o… „Invitaţie în iad” Share Nathalie Emmanuel acceptă o… „Invitaţie în iad”
Invitaţie


Fenomenul serialelor din ultimii 20 de ani ne-a adus în față un lucru pe care în anii `70, `80, ba chiar și `90, nu prea îl vedeam foarte ușor realizabil. Înainte de această perioadă glorioasă, multe staruri din lumea serialelor rămâneau lipite aproape exclusiv de proiecte de televiziune pentru termen lung, arareori ele reușind să treacă în dimensiunea a ceea ce noi numim „filme artistice”.

În prezent, mulți actori și actrițe care joacă sau au jucat în producții precum „Game of Thrones”, „Breaking Bad”, „The Office”, „Better Call Saul” sau „Narcos” au devenit vedete uriașe care concurează în popularitate cu protagoniștii din filmele de lungmetraj. 

În cazul de față vorbim despre „Game of Thrones” și despre un personaj care chiar dacă nu a fost printre cele principale, a avut un statut de echilibru în povestea casei Targaryen. Missandei a prins viață prin actrița britanică Nathalie Emmanuel, cea care după apariția în „GOT” a fost distribuită în 15 lungmetraje. Unul dintre ele este “Invitaţie în iad” („The Invitation”), acolo unde ea are rolul principal.

Nathalie Emmanuel

„The Invitation” (premiera: 26 august) spune povestea lui Evie, o tânără care după moartea mamei ei rămâne fără nicio rudă și decide să facă un test ADN, din care rezultă faptul că are o verișoară pierdută de existența căruia nu știa nimic. Invitată de noua ei familie la o nuntă fastuoasă în mediul rural englezesc, ea este la început sedusă de gazda aristocratică atrăgătoare, dar în curând este împinsă într-un coșmar al supraviețuirii, în timp ce descoperă secrete întortocheate din istoria familiei sale și intențiile tulburătoare din spatele generozității lor.

Nathalie Emmanuel

Nathalie Emmanuel, prin frumusețea, charisma și talentul ei actoricesc, reușește să facă din acest film o călătorie irezistibilă, care vă va ține cu sufletul la gură pe toată durata producției. Regizoarea Jessica M. Thompson, care se află la al doilea lungmetraj după „The Light of the Moon” din 2017, aduce o gură de aer proaspăt în genul Horror, dictând în „The Invitation” un ritm care vă va aminti de capodoperele lui Hitchcock.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută