Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/08/2022
Eat & Drink

6 restaurante din țară unde poți lua micul dejun

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 restaurante din țară unde poți lua micul dejun Share 6 restaurante din țară unde poți lua micul dejun
mic dejun


Indiferent dacă ești în concediu sau la tine în oraș, există zile pe care sigur nu vrei să le începi în bucătărie, ci pur și simplu vrei să te bucuri de un mic dejun bun, făcut cum trebuie de oameni care se pricep la asta.

Deci, iată unde poți să-ți începi ziua cu o masă copioasă în aceste 6 orașe:

București – 5ensi

mic de jun

Aviatorilor 8A, Tel: 0733.888.555

De știut că 5ensi e deschis de la 08.30 toată săptămâna. E fix în Piața Victoriei și este un loc care arată foarte bine. În plus, meniul este plin de lucruri numai bune pentru a-ți începe ziua așa cum trebuie: Benedict Royale, 5ensi Breakfast, Eggs Florentine și English Breakfast.

Brașov- La Birou

mic dejun

Adresa: Sfântul Ioan 28, Tel: 0722.609.610

La Birou se deschide la ora 8, o oră la care puține localuri din Brașov funcționează. Așa cum ar fi de așteptat pentru un bistro atât de matinal, găsești în meniul de aici destule lucruri bune pentru micul dejun.

Cluj- Bujole

mic dejun

Adresa: Piața Unirii 15, Tel: 0731.339.255

La Bujole se mănâncă bine pe toată durata zilei, dar întâmplarea face că în meniul lor sunt și destule opțiuni delicioase pentru cea mai importantă masă a zilei. Și, în afară de omlete și alte lucruri consistente, aici ai și opțiunea unui mic dejun dulce.

Timișoara – Neața Omlette Bistro

mic dejun

Adresa: Vasile Alecsandri 2, Tel.: 0356.009.049

După cum îi spune și numele, Neața Omlette Bistro a fost gândit special pentru a-ți începe ziua aici, cu o omletă excelentă și o cafea bună. În plus, locul arată și foarte bine și are o energie pozitivă, perfectă pentru a te încărca pentru întreaga zi.

Iași – Harmony Cafe

mic dejun

Adresa: Carol I 27, Tel.: 0753.817.519

La Harmony Cafe le ai pe toate: mic dejun excelent, cafea bună și o atmosferă plăcută, toate într-un decor foarte frumos și simplu, indiferent dacă este vorba despre terasă sau interior. Este pur și simplu locul ideal pentru a-ți începe orice dimineață în Iași.

Constanța – RUMEN

mic dejun

Adresa: Unirii 96, Tel: 0741.618.828

Dacă ești în Constanța și cauți un loc cu mic dejun bun, e bine să-ți îndrepți pașii spre strada Unirii, la numărul 96. Aici vei găsi RUMEN, un bar cu un design hip, decorat cu plante și care-ți promite o experiență culinară deosebită.

  • Cover Foto: Neața Omelette Bistro Timișoara

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută